Vinkkailemme seurakuntamme some-kanavissa tekemistä koko perheelle ja linkitämme sinne myös artikkeleita siitä, miten lasten kanssa voi puhua Korona-viruksesta.

Facebook: Äänekosken seurakunta

Facebook: Lapsi- ja perhetyö

Instagram: akisnuoret

Seurakunnan youtube-kanavalta löytyy mm. tallenteet striimatuista jumalanpalveluksista, seurakunnan työntekijöiden tekemiä videoita ja lapsityön tekemiä hartauksia. Youtube-kanavalla on myös Taika-Petterin Äänekosken seurakunnalle tekemiä videoita, joissa on erilaisia teemoja, mm. mietitään mitä voi tehdä jos pelottaa, miten kaveria voisi rohkaista uuden opettelussa, opetellaan beatboxausta ja nähdäänpä myös Jakke Jääkarhun iltarukouskin, käy kurkkaamassa kaikki videot soittolistana tästä.

Äänekosken seurakunnan työntekijöitä päivystää Nettitupu-sivustolla ma klo 12-18 toukokuun loppuun asti. Nettitupu on Nuoren Kirkon ylläpitämä kouluikäisille tarkoitettu keskustelu- ja auttamispalvelu netissä. Nettitupussa päivystää eri seurakuntien työntekijöitä ja se on avoinna arkisin klo 12-18.

Löydät viikoittain perheille suunnatun hartauden täältä

Seurakunnan työntekijät ovat tavoitettavissa, jos on tarvetta avulle tai keskustelulle. Nuorisotyön tiimin yhteystiedot löydät täältä.

Kesän 2020 toimintaa perheille

Ttila on kouluikäisille suunnattu Youtube-kanava, jonka löydät klikkaamalla kuvaa

Lastenkirkko sivustolta löytyy monenlaista

puuhaa kouluikäisille ja pienemmille lapsille