Mämmen kesäkirkko

Ouluntie 440 , 44150 Äänekoski

Mämmen kesäkirkko

Kesäkirkko sijaitsee Keiteleen rannalla, Äänekosken pohjoispuolella nelostien varressa. Kirkon on suunnitellut insinööri Lasse Heikkilä. Rakennus on koottu vanhan viljamakasiinin hirsistä vuonna 1962.

Mämmen kesäkirkkoa käytettiin aiemmin leirikeskuksen kirkkona. Sakastissa on seurakunnan vanhin esine, viljamakasiinin työpöytä vuodelta 1759.

Tapulin huipulla on viirikukko vuosilukuineen. Kirkonkellona on Suojoen tilan historiallinen vellikello. Mämmen kirkossa avautuu alttarilta näkymä luontoon. Kirkkoon mahtuu 70 - 80 henkilöä.

Katso YouTube-video Mämmen kesäkirkosta!

Ouluntie 440, 44150 Äänekoski

Luontokirkko

Luontokirkossa Mämmellä vietämme luomakunnan juhlaa 29.8. sunnuntaina klo 13. Mukana sanajumalanpalvelusta toteuttamassa Hintikka, Hirvonen, Janhonen, Kivelä ja Vehmanen-Mäntynen