Kodin siunaus

Aikuisille

Toiminta Konginkankaalla

Maanantaikerho joka maanantai klo 13-14.30 seurakuntakodilla. Varttuneen väen virikeiltapäivä. Ohjaajina Päivi Leppänen ja Merja Vasama. Päivi puh. 040-7347 390.

Aamupuuro aina tiistaisin klo 7.30-9.30 seurakuntakodilla.

Rukouspiiri tiistaisin seurakuntakodin toimistosiivessä klo 18-20. Yhteyshenkilö Anne Rautiainen p. 050-3508925.

Diakonia- ja lähetyspiiri joka toinen torstai klo 12. Piiri kokoontuu kodeissa, seuraa ilmoituksia Äksästä ja kotisivujen tapahtumahausta.

Jumalanpalveluksen tukiryhmä on kaikille jumalanpalveluksesta kiinnostuneille avoin ryhmä. Jos haluat olla mukana toteuttamassa jumalanpalveluksia, ota yhteyttä Katri-pappiin puh. 050-4677915.

Toiminta Äänekoskella

Kirkon Olkkari 

Vapaaehtoistoiminnankeskus Kirkon Olkkari Sammonkatu 2:ssa kokoaa ihmisiä ma-to klo 11-14 kahvikupin äärelle tapaamaan toisiaan. Olkkarissa on säännöllistä ohjattua toimintaa sekä kuukausittain vaihtuvaa virkistystä kuten papintunnit, virsituokio ja vierailijoita elämän eri osa-alueilta.  Ohjelmaa kirkollisissa ilmoituksissa>>    ja kotisivun tapahtumissa.

Raamattupiiri, naistenpiiri, lähetyspiiri ja kummitoiminta ovat ilta-aikana Olkkarissa tapahtuvia toimintoja.

Aamupuuro

torstaisin klo 7.30-10 seurakuntakeskuksella Vellamontie 1a (maksuton).

Tuulenpuisku

Hietaman Kahvitupa Tuulenpuiskussa (Saarijärventie 441) toimii kyläläisten kohtaamispaikkana kuukauden joka 3. keskiviikko klo 12-14.

Toiminta Suolahdessa 


Aamupuuro

Suolahden seurakuntatalossa aamupuuro odottaa lämpimänä joka torstai, 16.1. on vuoden ensimmäinen puuro odottamassa. Puurolla emännöivät vapaaehtoiset, ja sinne voi tulla silloin kun kerkeää klo 8-10 välisenä aikana. Puurosta ja kahveista on vapaaehtoinen maksu, jonka tuotto ohjataan kevätkaudella Yhteisvastuukeräykselle ja syyskaudella vähävaraisten perheiden jouluavustuksiin.

Puurolla käymiselle ei ole ikärajaa eikä sen yhteydessä järjestetä mitään sen kummempaa ohjelmaa. Siellä voi tavata muita seurakuntalaisia ja työntekijöitä.

Varttuneiden kokkauskurssi

Kuinka kauan sitä luumusoppaa pitää keittää ja pistelläänkö sämpylöihin reikiä ennen uuniin laittamista? Näistä kysymyksistä sai alkunsa idea aikuisten kokkauskurssista. Tarkoituksena on kokoontua neljä kertaa kevään aikana eli 28.4.,12.5., 26.5. ja 16.6. klo 10 Suolahden srk-talossa (Pajakatu 9) kokkaamaan ja syömään yhdessä ja saamaan hyviä vinkkejä kotitalousasioihin emäntä- Kaijalta ja Vuokolta. Kurssi on osallistujille ilmainen.

Raamattupiirit

Rukouspiiri kokoontuu joka maanantai klo 18 srk-talon neuvotteluhuoneessa.

Psalmipiiri on koolla joka toinen maanantai klo 15 srk-talolla.

Kädentaitoja ja yhdessä olemista

Käsityöpiirissä vietetään aikaa yhdessä ja tehdäänjutustelun lomassa käsitöitä ja kudotaan tilauksesta mattoja ja poppanoita. Mukaan voi ottaa oman käsityön tai valmistaa myytävää myyjäisiin, joiden tuotto menee lähetystyön nimikkokohteisiin ja diakoniatyön avustustyöhön. Mattotilauksia otetaan vastaan, niistä voi tulla keskustelemaan käsityöpiirin aikana tai ottaa yhteyttä työntekijöiden kautta vapaaehtoisin vetäjiin. 

Käsityöpiiri kokoontuu Suolahden kirkon alakerrassa tiistaisin klo 10 alkaen, sisäänkäynti on paloaseman puoleisesta päädystä.

Puikkopiirissä neulotaan nimensä mukaisesti. Puikkopiirin tekemiä vauvaneuleita viedään lahjaksi kasteperheisiin ja laitoksiin, aikuisten ja lasten sukkia annetaan paikkakunnan tarvitseville diakoniatyön kautta. Puikkopiirin tuotteita voi ostaa myyjäisistä joulun aikaan tai muulloin niitä voi käydä kyselemässä kirkkopiirin toimistosta/diakoniatoimistosta. Niitä on myös myynnissä srk-salin vitriinissä.

Piiri kokoontuu joka keskiviikko Suolahden kirkossa klo 12 alkaen (ulko-ovelta katsoen viimeinen ovi vasemmalla). Tervetuloa! Neulojalle tarjotaan kahvit, kahvista vapaaehtoinen maksu ohjautuu lähetyksen nimikkokohteille.

Puikkopiiri tarvitsee lankoja! Jos sinulla on tarpeettomia lankoja, niitä voi tuoda seurakuntatalolle piirin käyttöön.

 

  Tarkemmat kokoontumisajat löydät tapahtumista.

 

 

 

 

Ulkoiluryhmä

Suolahdessa ohjattu ulkoiluryhmä ikäihmisille torstaisin. Lähtö klo 10 Wanhalta Asemalta. Lisätietoja p. 040 190 2748 (Satu). Tervetuloa!

Toiminta Sumiaisissa

Aamurukous

Maanantai-aamuisin klo 8 kokoontuu rukouspiiri Kotipesässä. Tule yhdessä aloittamaan viikko rukouksella.

Aamupuuro

Keskiviikkoisin klo 8 - 10. Kaikki puurolle. Kahvit jälkiruuaksi. Tule kohtaamaan ja ruokailemaan yhdessä.

Raamattupiiri

Raamattupiiri kokoontuu joka toinen torstai klo 17 (parittomina viikkoina) Kotipesässä. Tänä keväänä tutkimme raamatun äärellä Jeesuksen vertauksia. 

Tiistaikerho

Tiistaikerho on  eläkeläisille ja muille päiväaikaan vapaana oleville tarkoitettu kokoontuminen. Kokoonnumme kerran kuukaudessa seurakuntakodilla. Aloitamme ruokailulla klo 12 (4€), ja jatkamme kerhoilulla, jossa vierailijoita ja eri aiheita.