Hietaman kirkko

Saarijärventie 441, 44170 Hietama

Hietaman kirkko on rakennettu vuosisatoja viljellylle Möttölänharjulle, Suojoen rantaan. Sen on suunnitellut arkkitehti Timo Suomalainen, joka on suunnitellut mm. Temppeliaukion kirkon. Puusta, kivestä ja lasista tehtyä rakennusta ympäröi puistomainen hautausmaa. Kirkko vihittiin käyttöön vuonna 1997, hautausmaa kolme vuotta aiemmin.

Kirkkosalin erikoisuuksia ovat valon tulo pääosin ylhäältä sekä iltapäivisin alttariseinälle heijastuva ristin hahmo. Alttarilta avautuu suurien ikkunoiden kautta näkymä keskisuomalaiseen maisemaan. Kirkkoon mahtuu 130 henkilöä. Hietaman kirkko on auki kesäisin arkipäivisin klo 10-14.

Katso tästä YouTube-video Hietaman kirkosta!

Esteetön kulku Esteetön kulku
Induktiosilmukka Induktiosilmukka
Pysäköinti Pysäköinti
wc wc

Kauneimmat joululaulut

Kauneimmat joululaulut. Lauletaan yhdessä ja autetaan maailman lapsia. Tilaisuudessa kerätään kolehti Lähetysseuran kautta tehtävään työhön maailman köyhimpien lasten auttamiseksi.

AKMOn laulajien konsertti

Aattohartaus Hietaman kirkossa

Jouluaaton hartaus Hietaman kirkossa. Pappina Elina Tourunen, jouluevankeliumin lukee Lauri Kokko, Juhani Hintikka säestää yhteislaulut.