ÄKSässä ilmestyvät kirkolliset ajalta 16.-30.1.2020 >>>

Seurakunnassa tapahtuu

To 30.1. klo 18 Mahdollisuuksien ilta Äänekosken seurakuntakeskuksessa, Elina Tourunen. Aloitamme seurakuntailtojen sarjan ajankohtaisista teemoista. Keskustelua johtamassa omat papit vuorollaan. Ensimmäisen illan teema ilmoitetaan myöhemmin.
Ti 11.2. klo 18 Kirkkovaltuuston kokous Äänekosken srk-keskuksessa. Asialista nähtävänä viikkoa ennen kirkkoherranvirastossa ja kotisivuilla kohdassa Hallinto. Kokouksessa toimitetaan Kirkolliskokouksen ja hiippakuntavaltuuston vaalit.

Toimintaa Äänekoskella

Taaperokerho tiistaisin klo 13.30–15.30 srk-salissa.

Perhekerho keskiviikkoisin klo 9.30–11.30 srk-salissa.

Aamupuuro torstaisin klo 7.30–10 srk-salissa.

Pe 24.1. klo 13 Sydänyhdistyksen hengellinen piiri Olkkarissa, Hannu Lehmonen.

Pe 24.1. klo 18.30 Rauhanyhdistyksen pitsailta ja seurat, Toimitalo Lantelantie 32.

Su 26.1. klo 10 Messu kirkossa. Kylväjän kirkkopyhä. Saarna Kylväjän lähetysjohtaja Tapani Skyttä. Liturgina Lauri Pietikäinen. Kanttori Päiviö Turtiainen, Roseniuksen pojat laulaa. Saarnan aikana pyhäkoulu.

Su 26.1. klo 11 Kylväjän lähetyspyhä, lähetyslounas ja lähetystilaisuus Äänekosken kirkossa. Kylväjän lähetysjohtaja Taneli Skyttä puhuu työstä pakolaisten parissa Ateenassa ja Suomessa, aluekoordinaattori Liisi Niemelä, Roseniuksen pojat.
Su 26.1. klo 15 Hartaushetki ja SLEY:n osaston vuosikokous Koiviston koululla, Sakari Ylönen.

Su 26.1. klo 16 Rauhanyhdistyksen seurat, Toimitalo Lantelantie 32.

Su 26.1. klo 16 Yhteys ylös -raamattupiiri srk-keskuksen nuorisotilassa. Lastenhoito järjestetty.

Toimintaa Suolahdessa

Perhekerho maanantaisin klo 9.30–11.30 srk-talossa.

Rukouspiiri maanantaisin klo 18 srk-talon neuvotteluhuoneessa.

Käsityöpiiri tiistaisin klo 10 kirkon alakerrassa.

Puikkopiiri keskiviikkoisin klo 12 srk-talossa.

Aamupuuro torstaisin klo 8-10 srk-talossa.

Su 26.1. klo 10 Messu kirkossa, Mertanen, Niskala.

Su 26.1. klo 16 Sanan ja rukouksen ilta srk-talossa, Eksytykset ja oikea tie, Anneli Montonen. Illan päätteeksi teetarjoilu.
To 30.1. klo 16.30 Kirkkokuoro srk-salissa.

Toimintaa Konginkankaalla

Maanantaikerho maanantaisin klo 13 srk-kodilla.

Aamupuuro tiistaisin klo 7.30–9.30 srk-kodilla.

Perhekerho tiistaisin klo 9.30–11.30 srk-kodilla.

Hyvän mielen kahvihetki srk-kodilla joka toinen parillisen viikon torstai klo 13.

Gospelryhmä harjoittelee torstaisin klo 17.30 srk-kodilla.

Su 26.1. klo 13 Messu kirkossa, Mertanen, Janhonen
To 30.1. klo 12 Diakonia- ja lähetyspiiri srk-kodilla, Vuojus

Toimintaa Sumiaisissa

Aamurukous maanantaisin klo 8 Kotipesässä.

Aamupuuro keskiviikkoisin klo 8-10 srk-kodissa.

Perhekerho keskiviikkoisin klo 9-11 srk-kodissa. Aloittaa viikolla 4.

Raamattupiiri parittoman viikon torstaisin klo 17 Kotipesässä.

Kirkkokuoro keskiviikkoisin klo 16 srk-kodissa.

Ti 28.1. klo 13 Seurakuntapiiri Airi Tourusella Saarikkaantie 409.

------------------------------------------------------------------------------------------

Kastetut: Maisa Elli Emilia Kaipio, Jaakko Eljas Vihtori Peura, Aino Lyyli Sofia Turunen, Johannes Aarne Vihtori Piilonen, Veikko Lauri Mikael Kautto, Lukas Juhani Norontaus, Ellen Aleksandra Strickling, Herman Armas Häkkinen, Otso Veikko Salonen, Alvar Lauri Juhani Savolainen, Onni Jesse Johannes Pasanen, Lumi Saana Aurora Sairanen-Rautiainen

Vihityt: Ari Olavi Happonen ja Marjo Anneli Wacklin

Kuolleet: Sally Miia Ingeborg Hytönen 98 v., Toini Inkeri Nyholm 93 v., Aino Erika Back 93 v., Pirkko Kaarina Hämäläinen 88 v., Margit Anneli Hintsala 87 v., Aune Inkeri Minkkinen 84 v., Maija Leena Möller 78 v., Marja-Leena Sihvonen 77 v., Kaija Anneli Koljander 76 v., Raimo Olavi Utriainen 73 v.