Pajakatu 9 , 44200 Suolahti

Seurakuntatalon ensimmäinen vaihe valmistui joulukuussa 1974. Se sisälsi seurakuntasalin, keittiön, kahvion ja kerhotiloja. Seurakuntatalon toisessa vaiheessa  tammikuussa 1978  valmistuivat kirkkoherranvirasto, taloustoimisto ja talonmiehen asunto. Nykyään tässä ns. toimistosiivessä on työtilat papille, kanttorille, diakoniatyöntekijälle, lastenohjaajille, kehitysvammaistyön papille, emännälle ja pienryhmätila seurakuntalaisille. Viime vuosina rakennus on kokonaisuudessaan remontoitu ja ajanmukaistettu.

Aamupuuro

Pistäydy aamupalalla vaikkapa ohi kulkiessasi. Maksuton aamupala koostuu puurosta, kahveista ja leivästä leikkeleineen. Halutessasi voit jättää vapaaehtoisen maksun lippaaseen, tulo ohjataan diakoniatyön kautta avustustoimintaan.

Pajakatu 9, 44200 Suolahti

Muiden kuin srkn järjestämä toiminta (Muistiryhmä)

Muistiryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa Suolahden srk talolla klo. 13.00

Pajakatu 9, 44200 Suolahti