Pajakatu 9 , 44200 Suolahti

Pajakatu 9, 44200 Suolahti

Aamupuuro

Suolahden seurakuntatalossa aamupuuro odottaa lämpimänä joka torstai. Puurolla emännöivät vapaaehtoiset, ja sinne voi tulla silloin kun kerkeää klo 8-10 välisenä aikana. Puurosta ja kahveista on vapaaehtoinen maksu, jonka tuotto ohjataan kevätkaudella Yhteisvastuukeräykselle ja syyskaudella vähävaraisten perheiden jouluavustuksiin.

Puurolla käymiselle ei ole ikärajaa eikä sen yhteydessä järjestetä mitään sen kummempaa ohjelmaa. Siellä voi tavata muita seurakuntalaisia ja työntekijöitä.

Pajakatu 9, 44200 Suolahti

Aamupuuro