Musiikkitoiminta

Musiikki

Yksi seurakunnassamme toimivista musiikkiryhmistä on Grace-nimeä kantava lauluryhmä. Tällä hetkellä lauluryhmässä on mukana kahdeksan innokasta naislaulajaa.

Pidämme lauluryhmän kanssa toukokuussa kaksi konserttia. Ensimmäinen niistä, Kehtolauluilta, on Konginkankaan kirkossa heti vapun jälkeen keskiviikkoiltana 2.5. klo 18. Toinen konsertti kantaa nimeä Kevätkonsertti. Sen ajankohta on torstai 17.5. klo 18, ja paikka Äänekosken kirkko.

Tämän jutun, ja mainoksen, yhtenä ajatuksena on, että jos itsesi lisäksi tunnet jonkun muunkin kuorolaulusta innostuneen, niin tule ja tulkaa kuuntelemaan kyseiset konsertit silläkin korvalla, että voisiko sinun ja/tai hänen ääni sopia tämän heleästi soivan lauluryhmän joukkoon. (Tuli pitempi lause kuin laki sallii, mutta ei se asiaa pahenna.)

Etsimme siis joukkoomme uusia laulajia; sinua, puolisoasi, lapsiasi, nykyistä tai entistä työkaveriasi, kaikkia naapureitasi (myös entisiä), kummilapsiasi, lastesi opettajia jne.

Yst. terv.  Markku Aho, vs.kanttori p. 045 657 7344

Kauneimmat joululaulut: