Musiikkitoiminta

Musiikki

GRACE-lauluryhmä on yksi seurakunnassamme toimivista musiikkiryhmistä. Se harjoittelee maanantaisin Äänekosken srk-keskuksessa. Tällä hetkellä lauluryhmässä on mukana kymmenkunta innokasta naislaulajaa. Kevään ajan kuoroa johtaa Markku Aho.
Jos itsesi lisäksi tunnet jonkun muunkin kuorolaulusta innostuneen, niin tule ja tulkaa mukaan tämän heleästi soivan lauluryhmän joukkoon. Etsimme siis joukkoomme uusia laulajia! Lisätietoja seurakuntatoimistosta p. 050 435 4751

ERRÄÄT-lauluryhmä on suolahtelainen 50-vuotias eläkeläisten lauluryhmä, johon kuuluu n. 10 henkeä. Ryhmän perusti diakonissa Hilda Purhonen vuonna 1971 laulamaan avukseen erilaisissa tilanteissa. Ryhmä on toimintansa aikana laulanut seurakunnan eri tapahtumissa ja mm. vanhainkodissa hengellisiä lauluja. Ryhmä harjoittelee Suolahden seurakuntatalossa torstaisin klo 15. Ryhmää ohjaa Päiviö Turtiainen.

ROSENIUKSEN POJAT on Äänekosken seurakunnan alueella toimiva 10-vuotias miesten hengellinen lauluryhmä. Ryhmä esiintyy seniorikeskuksissa, seurakunnan eri tilaisuuksissa ja juhlissa sekä vierailee myös tilaisuuksissa Keski-Suomen alueella. Ryhmä harjoittelee tiistaisin yksityiskodeissa. Ryhmää ohjaa Päiviö Turtiainen.

Toivotamme uusia laulajia tervetulleiksi molempiin ryhmiin.
Päiviö Turtiainen puh. 040 085 7005