Musiikkitoiminta

Musiikki

GRACE-lauluryhmä on yksi seurakunnassamme toimivista musiikkiryhmistä. Tällä hetkellä lauluryhmässä on mukana kahdeksan innokasta naislaulajaa.
Tämän jutun, ja mainoksen, yhtenä ajatuksena on, että jos itsesi lisäksi tunnet jonkun muunkin kuorolaulusta innostuneen, niin tule ja tulkaa kuuntelemaan kyseiset konsertit silläkin korvalla, että voisiko sinun ja/tai hänen ääni sopia tämän heleästi soivan lauluryhmän joukkoon. (Tuli pitempi lause kuin laki sallii, mutta ei se asiaa pahenna.)
Etsimme siis joukkoomme uusia laulajia; sinua, puolisoasi, lapsiasi, nykyistä tai entistä työkaveriasi, kaikkia naapureitasi (myös entisiä), kummilapsiasi, lastesi opettajia jne.
Yst. terv.  Markku Aho, vs.kanttori p. 045 657 7344

ERRÄÄT-lauluryhmä on suolahtelainen lähes 50-vuotias eläkeläisten lauluryhmä, johon kuuluu n. 10 henkeä. Ryhmän perusti diakonissa Hilda Purhonen vuonna 1971 laulamaan avukseen erilaisissa tilanteissa. Ryhmä on toimintansa aikana laulanut seurakunnan eri tapahtumissa ja mm. vanhainkodissa hengellisiä lauluja. Ryhmä harjoittelee Suolahden seurakuntatalossa torstaisin klo 15. Ryhmää ohjaa Päiviö Turtiainen.

ROSENIUKSEN POJAT on Äänekosken seurakunnan alueella toimiva 10-vuotias miesten hengellinen lauluryhmä. Ryhmä esiintyy seniorikeskuksissa, seurakunnan eri tilaisuuksissa ja juhlissa sekä vierailee myös tilaisuuksissa Keski-Suomen alueella. Ryhmä harjoittelee tiistaisin yksityiskodeissa. Ryhmää ohjaa Päiviö Turtiainen.

Toivotamme uusia laulajia tervetulleiksi molempiin ryhmiin.
Päiviö Turtiainen puh. 040 085 7005

Kauneimmat joululaulut: