Laajaniemen leirikeskus

Hinnasto>>

VUOSIKERTOMUS

LEIRIKESKUkSEN TOIMINTARYHMÄN VUOSI 2021

Vuosi 2021 oli suunnittelun ja käytännön toteutuksen kannalta haasteellinen edelleen johtuen koronasta ja sen tuomista rajoituksista.

Vuonna 2021 Leirikeskuksen toimintaryhmässä oli seurakuntalaisjäseninä Aino Piilonen, Pentti Kinnunen, Hannu Lehmonen, Juha-Matti Sirkka, Emmi Saastamoinen, Esa Rantanen, Leila Lindell.

Työntekijöistä mukana oli Lauri Pietikäinen, Anna Piilonen, Aija Puttonen ja Sari Vehmanen-Mäntynen.

Toimintaryhmänvalmentajat olivat: Sari Vehmanen-Mäntynen ja Aino Piilonen.

Toimintaryhmä kokoontui neljä kertaa vuoden aikana ja lisäksi oli Laajaniemessä kahdet talkoot frisbee-radan merkeissä.

Ensimmäinen kokoontuminen oli 5.2.2021 jossa Pasi Leino oli vieraana kertomassa että Laajaniemessä on tavoite luopua öljylämmityksestä vuoteen 2025 mennessä. Lisäksi keittiön remontti olisi ajankohtainen.

Keittiöön on saatu hankittua koneita ja laitteita käytettynä ja ne toimii hyvin.

Kiinteistöstrategia valmistuu 2022 aikana ja se antaa suunta viivaa Laajaniemen käytölle. Toimintaryhmä on antanut lausunnon Laajaniemen käytöstä.

Toinen kokoontuminen oli 8.3.2021 jolloin saatiin mukaan uusia jäseniä eli Leila Lindell, Emmi Saastamoinen ja Esa Rantanen.

Kiinteistötyöryhmään on valittu Hannu Lehmonen, Tero Parkatti, Leila Lindell, Elina Tourunen ja Heikki Hintikka.

Laajaniemessä on tarkoitus ottaa käyttöön asiakaspalautejärjestelmä jonka vastaukset auttaa kehittämään Laajaniemeä oikeaan suuntaan.

Kolmas kokoontuminen oli 6.5.2021 jossa sovittiin frisbee-radan talkoista. Talkoot pidettiin 15.5.2021 ja niin alkoi valmistua 9- väyläinen rata. Ratahankkeessa on mukana Konginkankaan kyläyhdistys, Äfky, Äänekosken kaupunki ja Äänekosken seurakunta.

Toiset talkoot oli 31.5.2021 jolloin tiipaikat valmistui. Äfkyltä voi saada opastusta tähän harrastukseen.

Neljäs kokoontuminen oli 4.8.2021 jolloin kierrettiin Laajaniemessä pohtien parkkipaikka ja venepaikka kysymyksiä ja todettiin että rata on nyt heittokunnossa. Viralliset avajaiset jää kevääseen 2022 koronasta johtuen.   Iso askel kuitenkin päästy eteenpäin.

Laatija: Sari Vehmanen-Mäntynen

Harrastajan välineistöä  / kiekkomalleja  / frisbee kori:

Kuvatulokset haulle frisbeegolf kuvat

Kuvatulokset haulle frisbeegolf kuvatKuvatulokset haulle frisbeegolf kuvat

Liimattalantie 575, 44150 Äänekoski

Päihdekuntoutujien ruskaleiri

Leirille kutsutaan päihdekuntoutujia, luvassa rentoa ja tietenkin päihteetöntä yhdessäoloa ja ohjelmahetkiä. Leirin omavastuu 10 e sisältää myös kuljetuksen.