SANA SINULLE

15.8.2019

"Jumalan lapsena elän, ja olen onnellinen " lauletaan eräässä laulussa. Kuulostaa hienolta, ja kun tarkemmin mietin niin joskus jopa liian hienolta ollakseen totta. Eihän aina voi olla onnellinen, onhan vaikeuksia. Liian yksinkertaista, liian helppoa. Ja toisaalta: mitä vähemmän mietin, sitä enemmän laulun sanat tuntuvat ja juurtuvat - saavat luottamaan. Saan olla lapsi - iloinen, vapaa, rohkea ja luottavainen. Kaikenlaisten elämän asioiden keskelläkin. Jumala, joka on kaiken Luoja ja Pyhä, on myös Isä, ja Hän on tässä.

Luonnossa voi myös kokea sen, että Jumala on lähellä. "Metsä kirkkoni olla saa", tutun laulun sanat. Luonnon kauneus puhuttelee monin tavoin. Jumalaa kutsutaan myös nimellä Immanuel, joka tarkoittaa että Jumala on meidän keskellämme ja kanssamme. Jeesus tulee elämän keskelle, kaikkiin sen vaiheisiin, ihan vierelle.

Sanna-Anniina Pietiläinen

diakonian viranhaltija

luontoa

Kirkon Olkkari Äänekoskella:

Vapaaehtoistoiminnankeskus Kirkon Olkkari Sammonkatu 2:ssa kokoaa ihmisiä ma-to klo 11-14 kahvikupin äärelle tapaamaan toisiaan. Olkkarissa on säännöllistä ohjattua toimintaa sekä kuukausittain vaihtuvaa virkistystä kuten papintunnit, virsituokio ja vierailijoita elämän eri osa-alueilta.  Ohjelmaa kirkollisissa ilmoituksissa>>

Raamattupiiri, naistenpiiri, lähetyspiiri ja kummitoiminta ovat ilta-aikana Olkkarissa tapahtuvia toimintoja.

Raamattupiirit Suolahdessa (srk-talossa):

Raamattu- ja rukouspiiri kokoontuu joka maanantai klo 18 .

Naisten raamattupiiri joka toinen perjantai klo 17.30.

Psalmipiiri on koolla joka toinen maanantai klo 15.

Sumiaisten Kotipesässä (srk-koti):

Aamurukous

Maanantaisin klo 9

Raamattupiiri

joka toinen torstai klo 17 (parillisina viikkoina)