SANA SINULLE

Osallistuin aiemmin seurakunnan vapaaehtoisten Syyskiitokseen Suolahden kirkolla. Siellä Jaana puhui lintujen muutosta ja siitä, että kun pitkällä muuttomatkalla joku linnuista väsyy ja joutuu laskeutumaan keräämään voimia, sen ei koskaan tarvitse jäädä yksin, vaan aina joku laskeutuu sen seuraksi ja kun voimat taas riittävät jatkamaan matkaa, ne nousevat yhdessä ja voivat liittyä mihin tahansa lintuparveen. Me ihmiset voisimme toimia samoin. Kun yksi meistä, olkoon vieras tai tuttu, väsyy ja joutuu pysähtymään syystä tai toisesta, joku tai jotkut meistä voisi jäädä hänen vierelleen. Tukemaan ja auttamaan arjen askareissa, puhumaan ja ennenkaikkea kuuntelemaan ja kuulemaan. Jakamaan ja antamaan omastaan, ajastaan. Ja jonain päivänä, kun voimat riittävät ja elämänmittainen matka voi taas jatkua, toiset kulkisivat vierellä. Seurakunnan eri toiminnoista ja tilaisuuksista sinäkin voit löytää uusia ystäviä kulkemaan kanssasi. Tule rohkeasti mukaan ja ylläty iloisesti!

“Kaikki, mitä te teette, se tehkää sydämestänne, niinkuin Herralle eikä ihmisille. (Kol. 3:23)”

Stiina Saarinen
Suolahden toimintaryhmän jäsen