SANA SINULLE

"Nuoret ovat tulevaisuus". Näin kuuluu samalla radiosta kun Suolahden kirkolla aukeaa nuortenillan ovet. Pian tiloilla vaihdetaankin kuluneen viikon kuulumisia. Äänekosken seurakunnan nuorisotoiminta pyörii, vaikka takana on erikoinen kevät ja alkukesä.

On ollut ilo jälleen huomata, miten upeita isosia seurakunnalla on! Mielestäni rippikoulutoiminta ei olisi sama ilman isosia. Leireillä he luovat ryhmähenkeä ja positiivisella esimerkillään auttavat leiriläisiä liittymään leirille. Isoset ovat leirin turvallisia nuoria, joilla on kyky ottaa muut huomioon sekä toimia vastuullisesti. Isostoiminta on myös mahdollisuus nuorille kasvaa ja vaikuttaa sekä tulla kuulluksi. Myös heistä pidetään huolta.

Luottamus on tärkeä osa jokaista suhdetta. Luottamus Jumalaan, tulevaisuuteen tai ystäviin mahdollistavat sen, että voimme tuntea turvaa sekä toimia elämässämme ja ihmissuhteissamme. Sulkiessani radion illan päätteeksi, voin uskoa, että tulevaisuus on hyvissä käsissä ja olla kiitollinen siitä, että näissä nuorissa on voimaa ja rakkautta.

Heidi Rinne, Äänekosken seurakunta, kesäviranhaltija

Heidi Rinne