Äänekosken seurakunta

Vellamontie 1a,  44120 Äänekoski

Toimisto kiinni, mutta palvelu jatkuu.

Poikkeusolojen vuoksi palvelemme kirkkoherranvirastossa arkisin klo 9-12 ensisijaisesti puhelimitse ja sähköpostilla. Tarvittaessa sovitaan henkilökohtainen tapaamisaika.
Jos sinun on asioitava kirkkoherranvirastossa, soita p. 050 435 4751.

sähköposti: aanekosken.seurakunta(at)evl.fi

Toimistosihteeri Riitta Vasko p. 050 435 4751

Hauta-asiat

Vellamontie 1a, 44120 Äänekoski

Toimisto kiinni, mutta palvelu jatkuu.

Poikkeusolojen vuoksi palvelemme hauta-asiaintoimistossa arkisin klo 9-12 ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla.  Tarvittaessa sovitaan henkilökohtainen tapaaminen.

Jos sinun on asioitava hauta-asiaintoimistossa, soita p. 050 438 7326

Sähköposti: aanekosken.seurakunta(at)evl.fi

Toimistosihteeri Irene Sipiläinen p. 050 438 7326

Virkatodistusten ja sukuselvitysten toimittamisessa on viivettä. Syynä tähän on virkatodistusten käsittelyyn liittyvä muutosvaihe jäsenrekisteripalveluiden siirtyessä vuoden 2020 kuluessa vaiheittain kokonaan Lapuan hiippakunnan alueelliseen keskusrekisteriin.

Aluekeskusrekisterin palveluista tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.
-----------------------------------------------------------------------------------------

Kirkkoherranvirasto ylläpitää seurakunnan jäsentietoja ja palvelee seuraavissa asioissa:

Kirkkoon liittyminen

Virkatodistus- ja sukuselvitystilaukset

Sukututkimustilaukset

Avioliiton esteiden tutkinnat (kuulutukset)

Kasteasiat

Hautausasiat