Äänekosken seurakunta

Seurakuntatoimisto

Vellamontie 1a,  44120 Äänekoski (Toimisto kiinni, mutta palvelu jatkuu.)

Seurakuntatoimiston asiakaspalvelu hoidetaan toistaiseksi ensisijaisesti puhelimella arkisin klo 9-12 tai sähköpostilla.  Tarvittaessa sovitaan henkilökohtainen tapaamisaika.

Seurakuntatoimisto Äänekosken kirkonmäellä  palvelee edelleen kaikkia seurakuntalaisia kirkollisiin toimituksiin liittyvissä henkilö- ja tilavarauksissa:

Kastejuhliin ja häihin liittyvät asiat:

Toimistosihteeri Riitta Vasko

sähköposti: aanekosken.seurakunta(at)evl.fi

Kasteasiat

Avioliiton esteiden tutkinnat (kuulutukset)
Voit tulostaa lomakkeet halutessasi tästä:
Pyyntö avioliiton esteiden tutkinnasta
Avioliittoaikomuksen ilmoittaminen kirkossa

Kirkkoon liittyminen

Hautaus- ja hauta-asiat

Toimistosihteeri Irene Sipiläinen

Sähköposti: aanekosken.seurakunta(at)evl.fi

Hautausasiat

Äänekosken seurakunta aluekeskusrekisteriin

Äänekosken seurakunta on liittynyt Lapuan hiippakunnan aluekeskusrekisteriin. Kaikki jäsenrekisteriasiat siirtyvät nyt keskusrekisterin hoidettaviksi. Käytännössä suurin muutos asiakkaille on se, että virkatodistukset tilataan nyt keskusrekisteristä eikä enää kirkkoherranvirastosta.

Aluekeskusrekisterillä on toimipaikat Jyväskylässä, Seinäjoella ja Vaasassa. Äänekosken seurakunnan jäseniä koskevat virkatodistukset ja sukuselvitykset tilataan Jyväskylän aluetoimistosta, p. 041 730 2591. Sähköpostilla asian voi hoitaa osoitteella luovutus.akrlapua(at)evl.fi.

Sähköisen asioinnin lomakkeet (virkatodistus- ja sukuselvitystilaukset, kirkkoon liittyminen, avioliiton esteiden tutkinta) löytyvät edelleen kotisivuilta.

Seurakuntatoimisto Vellamontie 1a Äänekoski