Seurakuntatoimisto

Vellamontie 1a,  44120 Äänekoski

Avoinna arkisin ma-pe klo 9-12. Tarvittaessa voit sopia tapaamisajan muuhunkin aikaan.

Seurakuntatoimisto Äänekosken kirkonmäellä  palvelee edelleen kaikkia seurakuntalaisia kirkollisiin toimituksiin liittyvissä henkilö- ja tilavarauksissa:

Kastejuhliin ja häihin liittyvät asiat:
Toimistosihteeri Riitta Vasko

sähköposti: aanekosken.seurakunta(at)evl.fi

Kasteasiat

Avioliiton esteiden tutkinnat (kuulutukset)
Kirkkoon liittyminen

Hautaus- ja hauta-asiat
Toimistosihteeri Irene Sipiläinen

Sähköposti: aanekosken.seurakunta(at)evl.fi

Hautausasiat

Äänekosken seurakunta aluekeskusrekisteriin

Äänekosken seurakunta liittyi Lapuan hiippakunnan aluekeskusrekisteriin. Kaikki jäsenrekisteriasiat siirtyivät keskusrekisterin hoidettaviksi. Käytännössä suurin muutos asiakkaille on se, että virkatodistukset tilataan nyt keskusrekisteristä eikä enää seurakuntatoimistosta.

Aluekeskusrekisterillä on toimipaikat Jyväskylässä, Seinäjoella ja Vaasassa. Äänekosken seurakunnan jäseniä koskevat virkatodistukset ja sukuselvitykset tilataan Jyväskylän aluetoimistosta, p. 041 730 2591. Sähköpostilla asian voi hoitaa osoitteella luovutus.akrlapua(at)evl.fi.

Sähköisen asioinnin lomakkeet (virkatodistus- ja sukuselvitystilaukset, kirkkoon liittyminen, avioliiton esteiden tutkinta) löytyvät edelleen kotisivuilta.

Seurakuntatoimiston toimistosihteeri
Vellamontie 1a