Äänekosken kirkko

Äänekoski

Seurakunnan pääkirkkona on Äänekosken kirkko, muut kirkot: Hietaman kirkko ja Mämmen kesäkirkko. Hautausmaat sijaitsevat pääkirkon ja Hietaman kirkon ympärillä. Parantalassa on yksityinen hautausmaa. Kirkon Olkkari on vapaaehtoiskeskus ja sijaitsee Sammonkadulla. Sammonkadulla sijaitsevat myös Ruokapankin tilat.

Ota yhteyttä!

Äänekosken seurakuntakeskuksessa (Vellamontie 1a) papit ovat tavattavissa seuraavasti : keskiviikkoisin klo 10-12 kappalainen Seppo Mertanen, torstaisin klo 10-12 srk-pastori Suvi Löytynoja. Lisäksi yksi papeista päivystää puhelimitse kaikkina viikonpäivinä p. 050 551 3891.

Diakoniatoimistossa  on avoin päivystys ilman ajanvarausta keskiviikkona ja perjantaina klo 9-11. Muulloin ajanvarauksella.

Kappalainen
Vellamontie 1a
44120 Äänekoski

Osallisuuden ja yhteistyön rakentajat -yksikön esimies