Äänekosken kirkkosali

Äänekoski

Seurakunnan pääkirkkona on Äänekosken kirkko, muut kirkot: Hietaman kirkko ja Mämmen kesäkirkko. Hautausmaat sijaitsevat pääkirkon ja Hietaman kirkon ympärillä. Parantalassa on yksityinen hautausmaa. Kirkon Olkkari on vapaaehtoiskeskus ja sijaitsee Sammonkadulla. Sammonkadulla sijaitsevat myös Ruokapankin tilat.

 

--

ÄÄNEKOSKEN TOIMINTARYHMÄN VUOSI 2023

Kuluneen vuoden aikana toimintaryhmä osallistui Äänekosken Pankkarilla järjestettyihin messuihin ja Eloriehaan. Tapahtumiin osallistumisten ideoinneissa hyödynnettiin kokonaiskirkollista polkumallia, jonka ajatuksen mukaisesti olemme Kristuksen sanoman lähteellä. Kummassakin tapahtumassa toimintaryhmä järjesti Holy Water Barin, josta ihmiset saivat nautittavaksi erimakuisia vesiä. Pankkarilla ihmisiä kohdattiin yli 300 ja Eloriehassa noin 150.

Kuva, joka sisältää kohteen teksti, katto, Jälleenmyynti, Kauppa

Kuvaus luotu automaattisesti       Kuva, joka sisältää kohteen vaate, henkilö, ruoho, Katos

Kuvaus luotu automaattisesti

Äänekosken toimintaryhmä on halunnut olla rikastuttamassa Äänekoskelaista musiikillista tarjontaa ja onkin omalta osaltaan ollut järjestämässä erilaisia musiikkitapahtumia. Adventtimyyjäisten järjestelyistä toimintaryhmä on vastannut yhdessä lähetyksen kanssa ja hiljaisella viikolla on perinteisesti osallistuttu hiljaisen viikon iltakirkon toteuttamiseen Hietamalla.