Äänekosken kirkkosali

Äänekoski

Seurakunnan pääkirkkona on Äänekosken kirkko, muut kirkot: Hietaman kirkko ja Mämmen kesäkirkko. Hautausmaat sijaitsevat pääkirkon ja Hietaman kirkon ympärillä. Parantalassa on yksityinen hautausmaa. Kirkon Olkkari on vapaaehtoiskeskus ja sijaitsee Sammonkadulla. Sammonkadulla sijaitsevat myös Ruokapankin tilat.

VUOSIKERTOMUS

ÄÄNEKOSKEN TOIMINTARYHMÄN VUOSI 2020

Laatija: Sari Vehmanen-Mäntynen

Toimintaryhmän valmentajat:

Tarja Tarvainen ja Sari Vehmanen-Mäntynen

Jäsenet toimintaryhmässä: Lauri Kokko, Seppo Rautiainen, Irene Aaltonen, Riitta Nyrönen.

Työntekijöistä mukana:

Hannele Ranta-Nilkku ja Riitta Valkeejärvi

Toimintaryhmä kokoontui 5 kertaa vuoden aikana. Oli aika ennen koronaa jolloin voitiin toteuttaa ilta ystävyydelle konsertti 22.2.2020 jossa esiintyivät Koskelan Viihdelaulajat, Taisto Mattila, Jaana Tani, Veeti Tarvainen ja Äänekosken toimintaryhmä. Kirkkoon saapui 110 innokasta runon ja musiikin kuulijaa. Alla oleva mainos konsertista oli Tero Parkatin käsialaa….

Konsertin jälkeen melko pian tuli sitten se korona ja saatiin kuulla että Pankkarille suunniteltu Biotalous- ja Juustopäivät joudutaan siirtämään vuodella eteenpäin. Näin ollen emme enää jatkaneet suunnittelua tähän tapahtumaan.

Koronakesän jälkeen alkoi toimintaryhmällä jälleen miettiminen miten jatketaan kun korona vaan jatkui ja jatkui….. Heräsi  idea että järjestetään ”virkistys” konsertti rajoitusten puitteissa. Koskelan viihdelaulajat olivat jälleen mielellään tulossa esiintymään Äänekosken kirkkoon ja illaksi sovittiin  21.11.2020