Yhteisvastuukeräys

on kirkon jokavuotinen keräys, jonka tuotolla autetaan ihmisiä kehitysmaissa ja kotimaassa.

Lahjoitus alla olevilla tavoilla varmistaa summan ohjautumisen oman seurakunnan keräystulokseksi ja vaikuttaa näin paikkakunnalle jäävään keräysosuuteen.

Lahjoittamaan pääsee vaivattomasti klikkaamalla vieressä olevaa banneria!

Tai siirtämällä lahjoituksen MobilePayn kautta numeroon 38119.

Voit lahjoittaa myös pankin tilisiirtona, saajana Äänekosken srk, tilinumero on FI 20 5543 0120 0316 15, viestiksi "yhteisvastuukeräys".

Äänekosken keräyksen toteuttamiseen tarvitaan sinuakin! Ilmoittaudu talkoolaiseksi, lipas- tai listakerääjäksi tai muuhun hommaan oman alueesi diakoniatyöntekijälle. Heidän yhteystietonsa löydät tästä .

Voit lahjoittaa keräykseen pitkin vuotta (keräyslupa on koko vuodeksi)

YHTEISVASTUUSUKAT

Kudo itsellesi tai kaverille. Voit myös lahjoittaa sukat arpajaisvoitoksi tai myytäväksi, niitä otetaan ilolla vastaan diakoniatoimistoissa.

Yhteisvastuusukkien mallin on suunnitellut Niina Laitinen. Ohjeen löydät tästä.