Uutislistaukseen

Etsimme työyhteisöömme nuorisotyönohjaajaa vuoden määräajaksi

 

Toimisit osana neljän nuorisotyönohjaajan, seurakuntamuusikon ja nuorisopastorin muodostamaa tiimiä.

Tehtävässä pääasiallinen vastuu on rippikoulun jälkeinen nuorisotyö toisen nuorisotyönohjaajan työparina. Tehtävä sisältää viikoittaisen toiminnan, leirien ja tapahtumien suunnittelua ja toteutusta yhdessä tiimin ja työparisi kanssa. Tehtävässä tulet osallistumaan rippikoulutyöhön ja se sisältää henkilökohtaisia kohtamisia nuorten ja heidän huoltajiensa kanssa. Sinulla on hyvät työyhteisö- ja vuorovaikutustaidot, sekä tunnet kirkon kasvatustyötä ja nuorten maailmaa. Toimintoja teet osin yhdessä kaupungin nuorisopalvelujen kanssa. Tehtäviäsi voidaan muokata omien lahjojesi pohjalta.

Toivomme, että tavoitteenasi on kehittyä seurakunnan nuorisotyössä ja tuot osaamisesi rohkeasti osaksi tiimin työtä. Toivomme lisäksi, että osaat kohdata ihmisiä kasvokkain mutta myös sosiaalisen median kautta ja tuot evankeliumin nuorille ymmärrettävällä tavalla esille työssäsi.

Virka sisältää ilta-, viikonloppu-, ja leirityötä. Toimimme koko seurakuntamme alueella, joten oman auton käyttö on työssäsi välttämätöntä.

Seurakuntamme on koulutusmyönteinen ja tarjoaa työntekijöilleen laajat työterveyspalvelut.

Palvelussuhteen kesto 1.9.2024-31-8-2025.

Palkka: 2 743,31 €/kk (502 1.9.2024 alkaen) + kokemuslisä.

Kelpoisuusvaatimuksena on kirkon nuorisotyönohjaajan virkaan pätevöittävä tutkinto tai muu soveltuva koulutus. Hakijan tulee olla konfirmitu Evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Valitun on esitettävä ennen viran vastaanottamista rikosrekisterilain 6.pykälän 2.momenin mukainen rikosrekisteriote. Lisäksi virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Virkaan on 5kk:n koeaika.

Varauduthan työhaastatteluun elokuun aikana.

 

Yhteystietomme:

Juho Hintikka, seurakuntapastori, juho.hintikka@evl.fi, 0451393485
Elina Tourunen, kirkkoherra, elina.tourunen@evl.fi, 0407681837

Sijainti: Vellamontie 1a, 44120 Äänekoski

Äänekosken seurakunta on vireä sopivan kokoinen seurakunta pohjoisessa Keski-Suomessa, noin 45km Jyväskylästä pohjoiseen.

Muut tiedot: osittainen etätyömahdollisuus

23.5.2024 11.56