Rippikoulut 2020

Äänekosken seurakunta järjestää vuonna 2020 yhdeksän ryhmämuotoista rippikoulua; Iltaripari, Päiväripari, Laaja 1-5, Pilistvere sekä Keimiö. Rippikoulu alkaa marraskuussa ja kestää vähintään puoli vuotta. Rippikouluun sisältyy tapaamisia, tehtäviä, seurakuntaan tutustumista sekä lähijakso.  Rippikoulu huipentuu konfirmaatiojuhlaan

Iltaripari kokoontuu iltaisin ja viikonloppuisiin marras-toukokuun aikana. Päiväriparin lähijakso pidetään Suolahden kirkolla kesäkuun alussa. Laajaniemessä on ensi kesänä viiden leirimuotoisen riparin lähijakso. Pilistveren riparin lähijakso pidetään Keski-Virossa Pilistveressä ja Keimiö riparin lähijakso on lapissa Keimiön ja Pallaksen maisemissa.

Elokuussa kaikki seurakunnan 2005 syntyneet jäsenet saavat kotiinsa ripari-info kirjeen, ja syyskuun alussa kierrämme kouluilla pitämässä lyhyen ripari-infon kaikille kasiluokkalaisille. Avoin ripari-info huoltajille ja muille asioista kiinnostuneille pidetään Äänekosken srk-keskuksessa ke 11.9 klo 18. Lisää tietoa sekä ohjeet ilmoittautumisesta tulee tähän sivulle elo-syyskuun vaihteessa.

Ilmoittautuminen rippikouluihin on 16.9 klo 18 – 20.9. klo 18.

Mikäli kaipaat lisätietoa rippikouluun liittyvissä kysymyksissä, voit ottaa yhteyttä rippikoulutyön työalasihteeriin Henna Viinikaiseen tai rippikoulusta vastaavaan pappiin Suvi Löytynojaan.

Rippikoulutyön sähköpostiosoite: nuoret.aanekoski@evl.fi

Suvi p. 045 139 3485 Image result for whatsapp logoHenna p. 045 657 7198 Image result for whatsapp logo

Rippikoulu mainos