Kirkkokonsertti

Kirkkokonsertti Suolahden kirkko

18.00 Konevitsa-kvartetin Joulukonsertti

klo 18 kirkossa Konevitsa-kvartetin joulukonsertti. Taivaallista musiikkia ja joululauluja. Ohjelma 15 e.

Äänekosken seurakunta

Suolahden kirkko

Käsityöpiiri

Käsityöpiiristä löytyy käsitöistä ja erityisesti kangaspuilla kutomisesta innostuneita ihmisiä, mutta joukkoon voi tulla mukaan myös muiden käsitöiden kanssa tai ilmankin. Tuotoksia myydään lähetys- ja diakoniatyön hyväksi. Käsityöpiiri tekee myös tilaustöitä, niistä voi tulla sopimaan esimerkiksi aukioloaikana. Kahvit juodaan kun keritään. Tervetuloa joukkoon!

Puikkopiiri

Puikkopiiristä löytyy käsitöistä ja erityisesti kutomisesta innostuneita ihmisiä. Tuotoksia myydään lähetys- ja diakoniatyön hyväksi ja annetaan esimerkiksi laitoksissa asuvien lämmikkeeksi tai kasteperheille. Kahvit juodaan kun keritään. Tervetuloa joukkoon!

Sumiaisten seurakuntakoti

Kirkkokuoro

Harjoitukset. tervetuloa mukaan myös uudet laulajat!