Soppailta

Soppailta Suolahden seurakuntatalo

Soppaillassa ruokaillaan kaikessa rauhassa ja pienen ohjelman jälkeen juodaan iltakahvit. Ruokailu on ilmainen ja sen järjestää diakoniatyö.

Ti 19.3. klo 17 Soppailta Suolahden srk-talossa. Tervetuloa sopan, sanan ja sumpin äärelle!

Äänekosken seurakunta

Suolahden kirkko

Käsityöpiiri

Käsityöpiirissä voi tehdä omia tai porukalla tehtäviä käsitöitä. Kangaspuilla valmistuu mattoja ja poppanoita yms. myös tilauksesta. Mukaan voi myös ilman käsityötä kahvittelemaan ja rupattelemaan! Kirkon paloaseman puoleisesta päädystä sisään.

Puikkopiiri

Puikkopiirissä kudotaan kahvittelun ja jutustelun lomassa yhteisiä neuleita, joita myydään diakonia- ja lähetystyön hyväksi ja lahjoitetaan tarvitseville mm. laitoksiin. Mukaan voi tulla myös oman käsityön kanssa.

Konginkankaan seurakuntakoti

Askartelu ilta

Kynttilöiden tekoa, jouluasetelmia yms. Halutessasi tuo omia tarvikkeita mukanasi.