Soppailta

Soppailta Suolahden seurakuntatalo

Soppaillassa ruokaillaan kaikessa rauhassa ja pienen ohjelman jälkeen juodaan iltakahvit. Ruokailu on ilmainen ja sen järjestää diakoniatyö.

Ti 19.3. klo 17 Soppailta Suolahden srk-talossa. Tervetuloa sopan, sanan ja sumpin äärelle!

Äänekosken seurakunta

Suolahden kirkko

Käsityöpiiri

Käsityöpiiristä löytyy käsitöistä ja erityisesti kangaspuilla kutomisesta innostuneita ihmisiä, mutta joukkoon voi tulla mukaan myös muiden käsitöiden kanssa tai ilmankin. Tuotoksia myydään lähetys- ja diakoniatyön hyväksi. Käsityöpiiri tekee myös tilaustöitä, niistä voi tulla sopimaan esimerkiksi aukioloaikana. Kahvit juodaan kun keritään. Tervetuloa joukkoon!

Puikkopiiri

Puikkopiiristä löytyy käsitöistä ja erityisesti kutomisesta innostuneita ihmisiä. Tuotoksia myydään lähetys- ja diakoniatyön hyväksi ja annetaan esimerkiksi laitoksissa asuvien lämmikkeeksi tai kasteperheille. Kahvit juodaan kun keritään. Tervetuloa joukkoon!