Naisten Aamiainen

Naisten Aamiainen Ilmasotakoululla

La 1.12.2018 klo 10-12 Naisten aamiainen Tikkakosken Ilmasotakoululla. Sitova ilmoittautuminen aamiaiselle su 11.11. mennessä Suvi Löytynojalle puh. 045-1393485 tai sähköpostilla suvi.loytynoja@evl.fi
(Ilmoittautuessa tarvittavat tiedot: nimi, osoite, puhnro, syntymäaika ja erikoisruokavalio). Kulku Tikkakoskelle omin kyydein.

Äänekosken seurakunta

Puikkopiiri

Puikkopiirissä kudotaan nimensä mukaisesti myyjäisiin ja tilauksesta sukkia, lapasia, huiveja, peittoja...Osa lahjoitetaan esim. laitoksiin. Kahvit juodaan ja rupatellaan.

Konginkankaan seurakuntakoti

Kuolemasta elävästi

Kuolemasta elävästi - kurssi

Äänekosken seurakunnassa järjestetään kurssi niille, joilta on jäänyt juttelematta kuolemaan liittyviä huolia ja jotka tarvitsevat turvallisen ympäristön, jossa puhella. Ryhmä ei korvaa sielunhoitoa eikä sururyhmää, vaan tavoittelee arkista puhetta kuoleman varjosta niin, että kiitollisuus elämästä ja tulevasta valosta kirkastuu. Ryhmän ohjaajana toimii Marjatta Huhta, itsekin sairauden koulua käynyt ja läheisiä kuoleman portille saatellut seurakunnan vapaaehtoinen.
Aiheet muodostuvat osallistujien kokemuksien ja koettujen uhkien ympärille: esim. pelot, yksinäisyys, kuka välittää, luopuminen, kivut, selvittämättömien asioiden käsittely, salaisuudet, jäähyväiset, edunvalvonta ja testamentti, taloushuolet, lapsen kuolema, hautapaikka. Tarvittaessa kutsumme mukaan papin, juristin, suntion, hautausurakoitsijan, lääkärin tai saattohoitajan. Toivomme lisäksi, että osallistujana voit sitoutua luottamuksellisuuteen lähimmäisten huolista.
Voit lukea jo etukäteen materiaaliamme: Jörg Zink: Mitä elämän jälkeen? Kirjaneliö.
Toivotamme ryhmään tervetulleiksi seurakuntalaisia Äänekosken kaikista kolkista. Puhutaan pelot pieniksi!

Paikka ja aika: Konginkankaan seurakuntatalo 27.3. klo 13.00 - 15.00 ja 24.4. 13.00 - 15.00. Jatkuu syyskuussa.

Peli-iltapäivä seurakuntakeskeksella

Peli-iltapäivä srk-keskuksella. Kutsu on sinulle joka haluat tulla pelaamaan yhdessä lautapelejä, biljardia tai vaikka pingistä.