Kynttilätapahtuma

Sytytä kynttilä itsemurhan tehneiden muistolle

klo 17 Sytytetään yhdessä kynttilät Äänekosken hautausmaalla muualle haudattujen muistopaikalla.
Avoimet ovet klo 17.30-20 Ääneseudun Ilona ry:n Onnimannilassa Äänekoskentie 351
Tarjolla iltakahvia, teetä ja pullaa. Paikalla työntekijöitä Ilona ry:stä, seurakunnalta ja kaupungilta
Kynttilät syttyvät myös Suolahden kirjaston edessä klo 17. Kahvila Pysäkissä tarjolla kahvia ja pullaa klo 17.30-20.

Äänekosken seurakunta

Suolahden kirkko

Käsityöpiiri

Käsityöpiirissä leikataan matonkuteita, kudotaan mattoja ja poppanoita sekä tehdään muita käsitöitä myytäväksi diakonia- ja lähetystyön hyväksi. Kahvitkin keitellään työn lomassa. Kirkon alakerran kerhotilaan tullaan Keiteleentien puoleisesta päädystä.

Älylaitteiden käytön opastusta

Haluaisitko opetella älykännykän ja netin käyttöä? Siihen on nyt mahdollisuus.

Aamupuuro

Suolahden srk-talossa aamupuuro ja kahvipannu lämpimänä klo 10-12. Aamupalasta vapaaehtoinen maksu yhteisvastuukeräykselle.