Kynttilätapahtuma

Sytytä kynttilä itsemurhan tehneiden muistolle

klo 17 Sytytetään yhdessä kynttilät Äänekosken hautausmaalla muualle haudattujen muistopaikalla.
Avoimet ovet klo 17.30-20 Ääneseudun Ilona ry:n Onnimannilassa Äänekoskentie 351
Tarjolla iltakahvia, teetä ja pullaa. Paikalla työntekijöitä Ilona ry:stä, seurakunnalta ja kaupungilta
Kynttilät syttyvät myös Suolahden kirjaston edessä klo 17. Kahvila Pysäkissä tarjolla kahvia ja pullaa klo 17.30-20.

Äänekosken seurakunta

Konginkankaan seurakuntakoti

Aamupuuro

Tiistaiaamun ilo eli aamupuuro yhdessä toisten kanssa on katettuna seurakuntakodilla klo 8-10

Suolahden kirkko

Käsityöpiiri

Käsityöpiirissä leikataan matonkuteita, kudotaan mattoja ja poppanoita sekä tehdään muita käsitöitä myytäväksi diakonia- ja lähetystyön hyväksi. Kahvitkin keitellään työn lomassa. Kirkon alakerran kerhotilaan tullaan Keiteleentien puoleisesta päädystä.

Muistiryhmä

Ryhmä on tarkoitettu Onko sinulla tai läheiselläsi todettu muistisairaus? Haluatko tavata muita samankaltaisessa elämäntilanteessa olevia ihmisiä?
Lisätietoja pohjoisen Keski-Suomen ryhmistä saat Enni Leppäseltä, p. 044 761 4925/ enni.leppanen@ksmuisti.fi