Toimintaa alakouluikäisille syksy 2020 sivu 1

Syksyn 2020 toimintaesitteen alakouluikäisille ja heidän perheilleen löydät kokonaisuudessaan tästä. Muistathan, että kaikkiin kerhoihin täytyy ilmoittautua 26.8 klo 8.00 alkaen tästä.

Vinkkailemme some-kanavissamme tulevista tapahtumista sekä puuhaideoita myös kotiin:

Facebook: Äänekosken seurakunta

Facebook: Lapsi- ja perhetyö

Instagram: akisnuoret

Seurakunnan youtube-kanavalta löytyy mm. tallenne edellisestä striimatusta jumalanpalveluksesta sekä seurakunnan työntekijöiden tekemiä videoita.. Youtube-kanavalla on myös Taika-Petterin Äänekosken seurakunnalle tekemiä videoita, joissa on erilaisia teemoja, mm. mietitään mitä voi tehdä jos pelottaa, miten kaveria voisi rohkaista uuden opettelussa, opetellaan beatboxausta ja nähdäänpä myös Jakke Jääkarhun iltarukouskin, käy kurkkaamassa kaikki videot soittolistana tästä.

Seurakunnan työntekijät ovat tavoitettavissa, jos on tarvetta avulle tai keskustelulle. Nuorisotyön tiimin yhteystiedot löydät täältä.

Varkkaesite syksy 2020 sivu 2

Ttila on kouluikäisille suunnattu Youtube-kanava, jonka löydät klikkaamalla kuvaa

Lastenkirkko sivustolta löytyy monenlaista

puuhaa kouluikäisille ja pienemmille lapsille