Nuoret kirkossa

Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Jumalanpalvelus

Osallistu jumalanpalveluksen toteuttamiseen!

Jumalanpalvelus on seurakuntalaisten yhteinen juhla, joka voidaan suunnitella ja toteuttaa yhdessä. Sinä olet tervetullut mukaan.

Jumalanpalveluksissa on monenlaisia tehtäviä ihan jokaiselle. Voit toimia esimerkiksi seuraavanlaisissa tehtävissä.

Aluekappalaiset kouluttavat ehtoollisavustajia, jotka toimivat papin apuna ehtoollisen jakamisessa.

Jumalanpalveluksissa luetaan Raamatun lukukappaleet ja esirukous - voit olla lukijana!

Kirkoissamme yleensä joku seurakuntalainen on toivottamassa tulijat tervetulleeksi jumalanpalvelukseen ja jakaa virsikirjan ovella.
Kolehdin kerääminen kuuluu myös vapaaehtoistehtäviin.

Soitatko tai laulatko? Kanttorit ottavat mielellään sinut mukaan musiikin tekemiseen.

Usein jumalanpalveluksen jälkeen kokoonnutaan kirkkokahveille. Voit olla mukana järjestämässä kirkkokahveja.

Voit ilmoittautua erilaisiin tehtäviin suoraan työntekijöille; katso vapaaehtoiset

Kappalainen
Vellamontie 1a
44120 Äänekoski