Toimintaryhmät uutena voimavarana

Toimintaryhmät käynnistyivät Konginkankaalla, Sumiaisissa, Suolahdessa ja Äänekoskella vuoden 2019 alussa. Seurakunnan aluehallinto purettiin vuoden 2018 lopussa. Toimintaryhmät perustettiin ideoimaan, kehittämään ja ylläpitämään toimintaa kaikissa seurakunnan osissa. Ydinjoukko on nimetty kaksivuotiskaudeksi vv. 2019-2020 alueneuvostojen toimesta, mutta toiminta on siten avointa, että siihen kutsutaan mukaan muitakin seurakuntalaisia ja yhteistyökumppaneita. Toimintaryhmät mahdollistavat seurakuntalaisten osallistumisen ja vaikuttamisen seurakuntatyöhön. Toimintaryhmien jäsenet annetaan tiedoksi kirkkoneuvostolle, joka vahvistaa nimeämiset.

Toimintaryhmä Konginkankaalla: Marjatta Huhta, Elle Kinnunen, Pentti Kinnunen, Anneli Kauta-Soljava, Eero Polsa, Mervi Oksanen, Erkki Soljava, Heidi Sällinen, Merja Vasama.

Toimintaryhmä Sumiaisissa: Soile Tourunen, Laura Jääskeläinen, Aino Lepänjuuri, Tapani Matila, Juha-Matti Sirkka,  Tanja Pellinen, Päivi Häyrinen.

Toimintaryhmä Suolahdessa: Päiviö Turtiainen, Mari Tyvimaa, Marjatta Pappinen, Esko Huttunen.

Toimintaryhmä Äänekoskella: Irene Aaltonen, Lauri Kokko, Seppo Rautiainen, Tarja Tarvainen.

SEURAKUNNAN KAKKIEN ALUEELLISTEN TOIMINTARYHMIEN KOKOUS SUOLAHDESSA 4.4.2019 (kuvaan saatiin napattua vain osa vikkelistä toimintaryhmäläisistä!)

Toimintaryhmäläisiä