Rippikoulut Äänekosken seurakunnassa

”Minä olen ihme, suuri ihme, ja kiitän sinua siitä.”

Psalmi 139:14

Vuoden 2018 rippikoulut ovat startanneet käyntiin vauhdilla. Tältä sivustolta löydät kyseisiin rippikouluihin liittyvää materiaalia ja ohjeistuksia.

Seuraavat nuorille suunnatut ryhmämuotoiset rippikoulut starttaavat syksyllä 2018, ja siitä tulee tietoa tänne sitten lähempänä.

Mikäli haluat käydä yksityisrippikoulun tai aikuisrippikoulun voit ottaa suoraan yhteyttä seurakuntamme pappeihin.

Mikäli kaipaat lisätietoa yleisiin rippikouluun liittyvissä kysymyksissä, voit ottaa yhteyttä rippikoulutyön työalasihteeriin Henna Viinikaiseen tai rippikoulusta vastaavaan pappiin Suvi Löytynojaan.

Henna -puh. 045 65 77 198 Image result for whatsapp logoSähköposti: henna.viinikainen@evl.fi

Suvi 045 13 93 485 Image result for whatsapp logoSähköposti: suvi.loytynoja@evl.fi

Erityistä tukea tarvitsevat rippikoululaiset voivat olla yhteydessä Keski-Suomen seurakuntien kehitysvammaistyön pappiin Miina Karastiin.

Puh. 045 65 75 715 Sähköposti: miina.karasti@evl.fi

Äänekosken seurakunta    @akisnuoret