Uutislistaukseen

10 HENKILÖN KOKOONTUMISRAJOITUS 30.4. SAAKKA, SEURAKUNTA NOUDATTAA VIRANOMAISOHJEITA

2.12.2020 16.57

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto rajoittaa yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän kymmeneen henkilöön 30.04.2021 saakka.

Kirkko on sitoutunut edistämään ihmisten turvallisuutta ja terveyttä vallitsevassa koronatilanteessa.

Lapuan hiippakunnan tuomiokapituli kehottaa seurakuntia noudattamaan AVI:n määräystä toiminnassaan.

Seurakunnan työntekijät ovat olemassa sinua varten: ota yhteyttä, kysy, pura tuntojasi!

Jumalanpalvelukset ja muut tilaisuudet: Seuraa kotisivulta tai kysy työntekijöiltä, mitkä tilaisuudet järjestetään.  Kaikissa tilaisuuksissa tulee noudattaa turvavälejä, käsihygieniaa ja käyttää maskia.  Vain terveys- tai muusta välttämättömästä syystä voi olla käyttämättä maskia.

Hautajaiset, ristiäiset ja häät: Kirkolliset toimitukset hoidetaan turvallisuusmääräyksiä noudattavin järjestelyin. Suositellaan kasteen toimittamista kirkossa ja hautaan siunaamisen toimittamista haudalla.

Asiakaspalvelu seurakuntatoimistossa (ent. kirkkoherranvirasto) ja diakoniatoimistoissa: Asiakaspalvelu jatkuu, mutta toimistot pidetään suljettuna toistaiseksi. Asiointi ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla. Tarvittaessa voi sopia henkilökohtaisen tapaamisajan.

Viestintä: Ajantasaiset tiedot päivitetään seurakunnan kotisivuille. Myös fb:ssa ajantasatietoa.