Uutislistaukseen

10 HENKILÖN KOKOONTUMISRAJOITUS 31.3. SAAKKA, SEURAKUNTA NOUDATTAA VIRANOMAISOHJEITA

2.12.2020 16.57

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto rajoittaa yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän kymmeneen henkilöön 31.03.2021 saakka.

Kirkko on sitoutunut edistämään ihmisten turvallisuutta ja terveyttä vallitsevassa koronatilanteessa.

Lapuan hiippakunnan tuomiokapituli kehottaa seurakuntia noudattamaan AVI:n määräystä toiminnassaan ajalla 2.–31.3.2021.

Monet tapahtumat peruuntuvat tai siirtyvät sähköisesti nettiin. Joitakin pienimuotoisia kokoontumisia järjestetään. Seurakunnan työntekijät ovat olemassa sinua varten: ota yhteyttä, kysy, pura tuntojasi!

Jumalanpalvelukset ja muut tilaisuudet: Seuraa kotisivulta tai kysy työntekijöiltä, mitkä tilaisuudet järjestetään.  Kaikissa tilaisuuksissa tulee noudattaa turvavälejä, käsihygieniaa ja käyttää maskia.  Vain terveys- tai muusta välttämättömästä syystä voi olla käyttämättä maskia.

Hautajaiset, ristiäiset ja häät: Kirkolliset toimitukset hoidetaan turvallisuusmääräyksiä noudattavin järjestelyin. Suositellaan kasteen toimittamista kirkossa ja hautaan siunaamisen toimittamista haudalla.

Asiakaspalvelu seurakuntatoimistossa (ent. kirkkoherranvirasto) ja diakoniatoimistoissa: Asiakaspalvelu jatkuu, mutta toimistot pidetään suljettuna toistaiseksi. Asiointi ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla. Tarvittaessa voi sopia henkilökohtaisen tapaamisajan.

Viestintä: Ajantasaiset tiedot päivitetään seurakunnan kotisivuille. Myös fb:ssa ajantasatietoa.