Kokoontumisrajoitus on 20 henkilöä ajalla 1.-16.5.

2.12.2020 16.57

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto rajoittaa yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän 20 henkilöön 16.05.2021 saakka.

Kirkko on sitoutunut edistämään ihmisten turvallisuutta ja terveyttä vallitsevassa koronatilanteessa.

Lapuan hiippakunnan tuomiokapituli kehottaa seurakuntia noudattamaan AVI:n määräystä toiminnassaan.

Hautajaiset, ristiäiset ja häät: Kirkolliset toimitukset hoidetaan turvallisuusmääräyksiä noudattavin järjestelyin.

Asiakaspalvelu seurakuntatoimistossa (ent. kirkkoherranvirasto) ja diakoniatoimistoissa: Asiakaspalvelu jatkuu, mutta toimistot pidetään suljettuna toistaiseksi. Asiointi ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla. Tarvittaessa voi sopia henkilökohtaisen tapaamisajan.