Henkilöstökuulumisia >

22.8.2019 13.30

Pihlajaterttu_S.jpg

Seurakuntapastorin viran haku on päättynyt. Virkaa haki kuusi henkilöä, heistä neljä haastateltiin. Kirkkoneuvosto antoi hakijoista 17.09. lausunnon tuomiokapitulille virkamääräystä varten. Kirkkoneuvosto esittää, että tuomiokapituli nimeäisi virkaan pastori Juho Hintikan.

Seurakuntapastori toimii Kasvun ja perhetyön rakentajien yksikössä yhteistyössä lastenohjaajien, lapsi- ja perhetyön projektityöntekijän sekä nuorisotyönohjaajien kanssa. Papin perustyön lisäksi virkaan kuuluu vastuu rippikoulutyön kehittämisestä.

Yhteisöpedagogi (AMK) Sanna Kettunen aloitti Kasvun ja perhetyön rakentajat -yksikössä kolmen vuoden määräaikaisena lapsi- ja perhetyön projektityöntekijänä 01.09.

Osallisuuden ja yhteistyön rakentajien -yksikön diakonian viranhaltija Sanna-Anniina Pietiläinen on irtisanoutunut virastaan 19.08. lukien.

Nuorisotyönohjaaja Tiina Sikanen hoitaa vt:nä virkaa ajalla 01.09.-31.12. Virkaan kuuluu myös lähetyssihteerin tehtävät.

Kasvun ja perhetyön rakentajat -yksikön esimies seurakuntapastori Suvi Löytynoja on irtisanoutunut ja siirtyy 01.10. alkaen Saarijärven seurakuntaan.
Kirkkoneuvosto päätti asettaa viran auki 27.08. kokouksessaan.