diakonia juhlavuosi.jpg Diakonian logo

*perustyön taitavaa ihmistä

*osaajaa mielenterveys- ja päihdetyössä

* vapaaehtoistoiminnan kehittäjää

* hyviä vuorovaikutustaitoja ja kokonaisvaltaista kohtaamista kaikenikäisten seurakuntalaisten, myös perheiden kanssa

*terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen osaamista

*vahvaa sosiaaliturvajärjestelmän osaamista ja verkostoyhteistyöotetta

*kehittävää työotetta ja muutosvalmiutta

*selkeää ev.lut. kirkon työntekijän identiteettiä ja valmiutta joustaviin työaikoihin

Äänekoski on monitaajamainen teollisuuskaupunki, jossa diakonisen tuen ja avun tarve on suuri. Teemme työtä kehittävällä ja uudistuvalla otteella vuorovaikutuksessa toimintaympäristömme ja sen asukkaiden kanssa. Seurakunnassa on tällä hetkellä 5 diakonian virkaa.

Kelpoisuusehtona on Kirkkohallituksen hyväksymä diakonian virkaan kelpoistava tutkinto (Kirkon säädöskokoelma nro 141). Viran vaativuusryhmä on 503. Auto on välttämätön työssä.  Virkapaikka on Äänekosken seurakuntakeskus.

Viran vastaanottaminen edellyttää rikosrekisteriotteen ja hyväksyttävän lääkärintodistuksen esittämistä. Koeaika on 6 kk.  Virka täytetään 4.7. alkaen tai sopimuksen mukaan. Äänekosken seurakunnan kirkkoneuvostolle osoitetut hakemukset tulee jättää 20.05.2022 klo 15 mennessä sähköpostilla: aanekosken.seurakunta@evl.fi Haastattelut pidetään 02.06.2022.

Lisätietoja antavat Osallisuuden ja yhteistyön rakentajien esihenkilö kappalainen Katri Vuojus 050-4677915 ja kirkkoherra Elina Tourunen 040-7681837