Äänekosken seurakunta on mukana Yhdessä vanhemmuuden tueksi -kehittämishankkeessa. Hanketta koordinoi Kirkkopalvelut ry ja se ajoittuu vuosille 2021–2023. Hankkeen tarkoituksena on lisätä ja kehittää erilaisia vanhemmuutta tukevia toimintoja paikkakunnalla. Äänekosken seurakunta on haastanut hankkeeseen mukaan myös muita Äänekosken alueella perheiden parissa toimivia tahoja.

Haluamme nyt selvittää, millaista tuen tarvetta paikkakunnan perheillä on ja miten vanhemmuuden tukea tulisi mielestänne kehittää. Vastaamalla alla olevaan kyselyyn, autat seurakuntaa ja muita Äänekosken alueella perheiden parissa toimivia tahoja suunnittelemaan ja kehittämään toimintaansa niin, että se vastaisi paremmin vanhempien tuen tarpeisiin. Kysely on suunnattu kaikille lapsiperheiden vanhemmille ja siihen vastaaminen vie vain muutaman minuutin. Kiitos, että autat kehittämään seurakunnan mutta myös koko asuinalueemme toimintaa!

Kyselyyn pääset vastaamaan oheisen linkin kautta. Kysely on avoinna keskiviikkoon 10.3. saakka.