Rippikoulut Äänekosken seurakunnassa

”Minä olen ihme, suuri ihme, ja kiitän sinua siitä.”

Psalmi 139:14

Rippikoulussa ollaan monin tavoin ihmeiden äärellä. Rippikoulussa on aikaa ja tilaa etsiä vastauksia oman elämän kysymyksiin sekä ihmetellä Jumalan läsnäoloa elämässämme ja luomakunnassa. Rippikoulu on perehtymistä elämän ja uskon kysyksiin.

Nuorille tarkoitetut ryhmämuotoiset rippikoulut alkavat loka-marraskuun taitteessa ja kestävät vähintään puoli vuotta. Rippikouluun sisältyy tapaamisia, tehtäviä, seurakuntaan tutustumista sekä lähijakso. Rippikoulu huipentuu lopussa odottavaan konfirmaatiojuhlaan.

Rippikoulut 2020-sivulta löydät tarkempaa tietoa tulevista ryhmämuotoisista rippikouluista sekä niiden kokoontumisajoista.

Mikäli kaipaat lisätietoa yleisiin rippikouluun liittyvissä kysymyksissä, voit ottaa yhteyttä rippikoulutyön työalasihteeriin Henna Viinikaiseen mieluiten sähköpostilla:  nuoret.aanekoski@evl.fi

Henna p. 045 657 7198 Image result for whatsapp logonuoret.aanekoski@evl.fi

Erityistä tukea tarvitsevat rippikoululaiset voivat olla yhteydessä Keski-Suomen seurakuntien kehitysvammaistyön pappiin Maarit Nuopposeen p. 045 657 5715 Sähköposti: maarit.nuopponen@evl.fi

Mikäli haluat käydä yksityisrippikoulun tai aikuisrippikoulun voit ottaa suoraan yhteyttä seurakuntamme pappeihin. Lisätietoa yleisesti aikuisrippikoulusta löydät https://aikuisrippikoulu.fi/