Jouluaaton joulupuuro

Äänekosken kirkko ja seurakuntakeskus

La 24.12. Klo 12-15 Jouluaaton joulupuuro srk-keskuksessa.

Jouluaattona 24.12.2022 Äänekosken seurakuntakeskuksessa on tarjolla joulupuuroa sekä jouluista tunnelmaa klo 12-15 välisenä aikana. Voit piipahtaa joulupuurolla tai jäädä sen jälkeen viettämään kanssamme yhteistä iltapäivää.

Klo 12 ovet aukeavat ja pääsemme seuraamaan yhdessä television ääreen joulurauhan julistusta. Tämän jälkeen juhlapöytään on katettuna joulupuuroa, kiisseliä sekä tietysti kinkkuleipiä. Jälkiruuaksi tarjolla on glögin ja kahvin kanssa joulutorttuja, piparikakkuja ja joulunamuja.

Seurakuntakeskuksen aulassa on mahdollisuus pelata biljardia sekä nuortentilasta löytyy muita pelejä. Nuortentilassa pyörii myös jouluiset piirretyt lapsille ja lapsenmielisille. Kirkon puolella voi käydä hiljentymässä omaan tahtiin.

Ilmoittauduthan etukäteen oheisen linkin kautta tai soittamalla srk-toimistoon arkisin 9-12 p. 050 435 4751.

Tervetuloa puuroilemaan sekä viettämään tovi aikaa yhdessä.

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Nuorille Nuorille

Diakonian viranhaltija
Kirkkotie 3B