su 15.5. klo 10.00 – 12.00

Äänekosken kirkko ja seurakuntakeskus

Messu. Saarnaa Jaana Tani, liturgina Elina Tourunen, seurakuntamuusikko Tommi Kurtti. Jumalanpalvelusta toteuttamassa seurakuntamme luottamushenkilöitä: synnintunnustukseen johdattelee Marjatta Huhta, tekstejä lukevat Tarja Tarvainen ja Hannu Lehmonen, esirukouksen toteuttavat Olli Jämsen ja Sinikka Rautiainen, ehtoollisella avustaa Hannu Lehmonen. Rovastikuntapäivä: messuun osallistuu Pohjoisen Keski-Suomen rovastikunnan seurakuntien kirkkovaltuutetut. Messu striimataan ja linkki seuraamiseen löytyy seurakunnan kotisivuilta.

Kolehti nuorten toimeentulon vahvistamiseen kehitysmaissa Kirkon Ulkomaanavun kautta.
Messun jälkeen Kaatuneitten muistopäivän kunniakäynnit sotiemme muistomerkeillä. Puhe kirkkovaltuutettu, kirkkoneuvoston jäsen Tero Parkatti.