Toinen toista - Häätapahtuma

Toinen toista -häätapahtuma

Sumiaisten kirkko

Ilmoittautuminen on päättynyt

Toinen toista -häätapahtumassa on matala kynnys mennä naimisiin vähin valmisteluin Sumiaisten tunnelmallisessa kirkossa.
Riittää, että sinulla on kumppanisi kanssa avioliiton esteiden tutkinta tehty vähintään 7 päivää ennen tapahtumaa ja siitä on todistus. Ks. lisää kotisivujen perhejuhlat -osiosta.
Häätapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen ja pari voi valita ajan vihkimiseen. Ilmoittautumislomake on seurakunnan kotisivujen etusivulla. ILMOITTAUTUMINEN ON AVOINNA 3.1.-21.1. klikkaa lomakkeeseen ks. ylhäällä.

Lisätietoja voit kysyä kirkkoherra Elina Touruselta p.040-768 1837 tai elina.tourunen@evl.fi.

Vieraita jokainen pari voi kutsua 5 ihmistä.
Vihkimisen jälkeen seurakunta tarjoaa kakkukahvit parille ja heidän vierailleen seurakuntakodissa.

Kirkollisen vihkimisen edellytyksenä on kirkon jäsenyys ja käyty rippikoulu.

Äänekosken seurakunta