Suolahden kirkko ja seurakunnan kirkkomuseo avoinna

Kirkkomuseo ja kirkon 80 v. juhlanäyttely
Suolahden kirkko

Suolahden kyläpäivien tapahtuma. Tule tutustumaan 80-vuotiaan Suolahden kirkon monipuoliseen ja ainutlaatuiseen historiaan sekä seurakunnan kirkkomuseoon!
Kirkko valmistui sodan vuosina ja sen saaminen paikkakunnalle oli suuri yhteinen ponnistus ja toiveiden täyttymys. Kirkko oli valmistuttuaan jumalanpalveluspaikka, seurakunnallisen toiminnan ja virastoasioinnin keskus sekä työntekijöiden koti. Se palveli alkuvaiheissaan myös muissa tärkeissä yhteiskunnallisissa tehtävissä.

La 7.8. klo 10-16 Suolahden kirkko ja kirkkomuseo avoinna. Juhlanäyttely Usko, toivo ja rakkaus. Katsaus 80-vuotiaan kirkon syntyhistoriaan ja ensimmäisiin vuosikymmeniin. Tasatunnein alkava esitys kestää noin puoli tuntia. Kirkkomuseota esittelevät Mirva Flink ja Päiviö Turtiainen.

Äänekosken seurakunta

Diakonian viranhaltija
Pajakatu 9
44200 Suolahti