Kehitysvammaisten leiripäivä

Laajaniemen leirikeskus

Tervetuloa!
Lisätietoja diakoniatyöntekijöiltä.

To 28.5. Kehitysvammaisten leiripäivä Laajaniemessä. Ilmoittautuminen 20.5. mennessä p. 045 6577665.

Äänekosken seurakunta

Suolahden kirkko

Käsityöpiiri

Käsityöpiiristä löytyy käsitöistä ja erityisesti kangaspuilla kutomisesta innostuneita ihmisiä, mutta joukkoon voi tulla mukaan myös muiden käsitöiden kanssa tai ilmankin. Tuotoksia myydään lähetys- ja diakoniatyön hyväksi. Käsityöpiiri tekee myös tilaustöitä, niistä voi tulla sopimaan esimerkiksi aukioloaikana. Kahvit juodaan kun keritään. Tervetuloa joukkoon!

Sumiaisten seurakuntakoti

Muu tilaisuus (Aamupuuro)

Aamupuuro srk-kodissa

Puikkopiiri

Puikkopiiristä löytyy käsitöistä ja erityisesti kutomisesta innostuneita ihmisiä. Tuotoksia myydään lähetys- ja diakoniatyön hyväksi ja annetaan esimerkiksi laitoksissa asuvien lämmikkeeksi tai kasteperheille. Kahvit juodaan kun keritään. Tervetuloa joukkoon!