Raamattu- ja rukouspiiri netissä

Muu tila

Kaipaatko Raamattua, rukousta ja yhteyttä? Nyt pandemian aikana voit osallistua raamattu- ja rukouspiiriin netissä.

Piiri kokoontuu keskiviikkoisin klo 18 Skypessä, mutta osallistuaksesi keskusteluun sinulla ei tarvitse olla Skypeä eikä tunnuksia sinne. Pääset liittymään keskusteluun klikkaamalla linkkiä, joka tulee seurakunnan nettisivuille ja Facebookiin 15 minuuttia ennen aloitusta, klo 17:45.
Piirissä vaihdetaan kuulumiset, rukoillaan, luetaan vaihtuva Raamatun kohta ja keskustellaan tekstin pohjalta. Viimeistään klo 19:30 mennessä sanotaan hyvät yöt ja toivotetaan siunaukset loppuviikkoon.
Osallistuaksesi piiriin sinun ei tarvitse tuntea Raamattua hyvin. On Raamattu sinulle tuttu tai tuntematon, olet yhtä tervetullut.
Keskiviikkona 8.4. piirin tilalla on hiljaisen viikon iltakirkko, joka näytetään myöskin nettisivuilla ja Facebookissa. Piirissä vuorottelevat mukana Eveliina, Juho ja Late-papit. Tarkempia tietoja piiristä saat Eveliinalta numerosta 050 357 7813.
Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

KESKUSTELUUN LIITTYMINEN:

Klikkaa linkkiä
Liity vieraana
Anna nimesi
Liity
Liity puheluun

Käydään keskustelua ilman kameroita, jotta keskustelun äänet kuuluvat paremmin.

Jos matkallasi ilmenee mutkia, soita Eveliinalle numeroon 050 357 7813

Linkki ke 1.4. klo 18 raamattu- ja rukouspiiriin

Äänekosken seurakunta

Kappalainen vs.
Pajakatu 9
44200 Suolahti

Marika Närhin viransijainen 31.7. saakka.