Sotiemme veteraanit ja naisjaosto

Äänekosken kirkko ja seurakuntakeskus

Sotiemme veteraanit

To 27.2. klo 13 sotiemme veteraanit ja naisjaosto Äänekosken seurakuntakeskuksessa, Elina Tourunen.

Raamattu- ja rukouspiiri

Konginkankaan seurakuntakoti

Raamattu- ja rukouspiiri

kokoontuu joka toinen tiistai srk-kodilla
yhteyshenkilönä Anne Rautiainen

Tahdon 200220 Hääilta

Torstai toivoa täynnä - TAHDON 200220
Hääilta Äänekosken kirkossa klo 18 alkaen. Ilta, jossa on mahdollisuus mennä kirkossa naimisiin vähin valmisteluin.

Riittää, kun vihkipari on pyytänyt avioliiton esteiden tutkintaa (viim. 13.2.) ja tuo mukanaan vihkipapille voimassa olevan todistuksen esteiden tutkinnasta. Esteiden tutkintapyynnön voi tehdä sähköisesti os. www.aanekoskenseurakunta.fi (info ja asiointi/avioliiton esteiden tutkinta). Pyyntö tulee jättää vähintään viikkoa ennen vihkimistä. Kirkollisen vihkimisen edellytyksenä ovat kirkon jäsenyys ja rippikoulu. Hääillassa voidaan myös siunata jo aiemmin vihitty pari.

Tapahtuma järjestetään torstaina 20.02.2020 klo 18-22 (tarvittaessa klo 22-) Äänekosken kirkossa (Vellamontie 1a). Paikalle voi tulla klo 17-21 sopimaan papin ja kanttorin kanssa toimituksen sisällöstä. Vihkimiset ja avioliiton siunaamiset toimitetaan puolen tunnin välein. Seurakunta tarjoaa pariskunnalle ja mahdollisille häävieraille (max 10-15/pari) hääkakkukahvit.
Lisätietoja hääiltana toimitettavasta vihkimisestä tai jo solmitun avioliiton siunaamisesta antaa kirkkoherra Elina Tourunen p. 040 7681837.