Juuret 2020 -kiitosseurat

Konginkankaan seurakuntakoti

JUURET 2020 -kiitosseurat ja kakkukahvit klo 18-20 Konginkankaan seurakuntakodilla. Veisaamme hengellisten juurten rukoilevais-körtti-lestadiolaisvirsiä, Janhonen. Puheet: Huhta, Vuojus, Summala. Kerrotaan kesän Juuret Keski-Suomessa-tapahtumasta ja Konginkankaalta maailmalle -kirjasta, jonka hyväksi kootaan kahviraha. Marjatta Huhta tarjoaa kahvit 70-vuotiselämän kunniaksi.

To 27.2. klo 18 JUURET 2020 -kiitoseurat seurakuntakodilla, Janhonen, Huhta, Summala, Vuojus, veisataan rukoilevais-körttiläis-lestadiolaisvirsiä ja kerrotaan kesän Juuret Keski-Suomessa-tapahtumasta ja Konginkankaalta maailmalle -kirjasta, jonka hyväksi kootaan kahviraha. Marjatta Huhta tarjoaa kahvit 70-vuotiselämän kunniaksi.

Sumiaisten seurakuntakoti

Muu tilaisuus (Aamupuuro)

Aamupuuro srk-kodissa

Puikkopiiri

Puikkopiiristä löytyy käsitöistä ja erityisesti kutomisesta innostuneita ihmisiä. Tuotoksia myydään lähetys- ja diakoniatyön hyväksi ja annetaan esimerkiksi laitoksissa asuvien lämmikkeeksi tai kasteperheille. Kahvit juodaan kun keritään. Tervetuloa joukkoon!

Hietaman kirkko

Hietaman Kahvitupa