Naisten Aamiainen Kartano Kievarilla Hietamalla

Naisten Aamiainen Kartano Kievarilla Hietamalla

Naisten aamiainen Kartano Kievarilla Hietamalla
la 15.2.2020 klo 10:30 - 12:30 (Huomioi aika!)

Kartano Kievari tarjoaa maittavan aamiaisen, johon sisältyy haudutettua moniviljapuuroa marjakiisselin kera, karjalanpiirakoita & munavoita sekä kahvia, teetä ja tuoremehua. Nämä kaikki ovat laktoosittomia.
Mikäli tarvitset gluteenittoman aamiaisen, kerrothan siitä ilmoittautumisen yhteydessä.

Aamiaisen jälkeen saamme tutustua talon tiloihin ja toimintaan. Gospeltanssia.

Ilmoittautumiset Marjo Nikkiselle viim. ma 10.2.2020 joko tekstiviestillä puh. 050 587 5357 tai sähköpostilla marjo.nikkinen@pp8.inet.fi

Kartano Kievarin osoite on Saarijärventie 434, Äänekoski.

Äänekosken seurakunta

Raamattu- ja rukouspiiri

Suolahden kirkko

Käsityöpiiri

Käsityöpiiristä löytyy käsitöistä ja erityisesti kangaspuilla kutomisesta innostuneita ihmisiä, mutta joukkoon voi tulla mukaan myös muiden käsitöiden kanssa tai ilmankin. Tuotoksia myydään lähetys- ja diakoniatyön hyväksi. Käsityöpiiri tekee myös tilaustöitä, niistä voi tulla sopimaan esimerkiksi aukioloaikana. Kahvit juodaan kun keritään. Tervetuloa joukkoon!

Konginkankaan seurakuntakoti

Raamattu- ja rukouspiiri

kokoontuu joka toinen tiistai srk-kodilla
yhteyshenkilönä Anne Rautiainen