Lähetyspiirit

Lähetyspiiri

Lähetyspiiri Kirkon Olkkarissa klo 13, vieraana Mirja Montonen.

Äänekosken seurakunta

Suolahden kirkko

Käsityöpiiri

Käsityöpiiristä löytyy käsitöistä ja erityisesti kangaspuilla kutomisesta innostuneita ihmisiä, mutta joukkoon voi tulla mukaan myös muiden käsitöiden kanssa tai ilmankin. Tuotoksia myydään lähetys- ja diakoniatyön hyväksi. Käsityöpiiri tekee myös tilaustöitä, niistä voi tulla sopimaan esimerkiksi aukioloaikana. Kahvit juodaan kun keritään. Tervetuloa joukkoon!

Puikkopiiri

Puikkopiiristä löytyy käsitöistä ja erityisesti kutomisesta innostuneita ihmisiä. Tuotoksia myydään lähetys- ja diakoniatyön hyväksi ja annetaan esimerkiksi laitoksissa asuvien lämmikkeeksi tai kasteperheille. Kahvit juodaan kun keritään. Tervetuloa joukkoon!

Aamupuuro

Pistäydy ilmaisella aamupalalla seurakuntatalossa! Tarjolla puuroa, kahvikupillinen ja muuta särvintä. Jos haluat, voit aamiaisesta antaa vapaaehtoisen lahjoituksen lippaaseen Yhteisvastuukeräykselle.