Suunnittelupalaveri Tuomasmessua varten

Suolahden kirkko

Haluatko lähteä toteuttamaan Tuomasmessua 16.2. Suolahdessa? Tervetuloa mukaan suunnittelemaan!

klo 18 Suolahden kirkossa suunnitellaan Tuomasmessua, joka toteutetaan 16.2. Tervetuloa mukaan kaikki asiasta kiinnostuneet! Yhteyshenkilönä Vivi-Ann Janhonen.

Äänekosken seurakunta

Tahdon 200220 Hääilta

Torstai toivoa täynnä - TAHDON 200220
Hääilta Äänekosken kirkossa klo 18 alkaen. Ilta, jossa on mahdollisuus mennä kirkossa naimisiin vähin valmisteluin.

Riittää, kun vihkipari on pyytänyt avioliiton esteiden tutkintaa (viim. 13.2.) ja tuo mukanaan vihkipapille voimassa olevan todistuksen esteiden tutkinnasta. Esteiden tutkintapyynnön voi tehdä sähköisesti os. www.aanekoskenseurakunta.fi (info ja asiointi/avioliiton esteiden tutkinta). Pyyntö tulee jättää vähintään viikkoa ennen vihkimistä. Kirkollisen vihkimisen edellytyksenä ovat kirkon jäsenyys ja rippikoulu. Hääillassa voidaan myös siunata jo aiemmin vihitty pari.

Tapahtuma järjestetään torstaina 20.02.2020 klo 18-22 (tarvittaessa klo 22-) Äänekosken kirkossa (Vellamontie 1a). Paikalle voi tulla klo 17-21 sopimaan papin ja kanttorin kanssa toimituksen sisällöstä. Vihkimiset ja avioliiton siunaamiset toimitetaan puolen tunnin välein. Seurakunta tarjoaa pariskunnalle ja mahdollisille häävieraille (max 10-15/pari) hääkakkukahvit.
Lisätietoja hääiltana toimitettavasta vihkimisestä tai jo solmitun avioliiton siunaamisesta antaa kirkkoherra Elina Tourunen p. 040 7681837.

Viikkomessu (Ehtoollishetki)

Viikkomessu Äänekosken kirkossa