Pohjoisen Keski-Suomen kehitysvammaisten kirkkopäivä)

Suolahden kirkko

Kehitysvammaisten oma tapahtuma

To 24.10. klo 10 alkaen Pohjoisen Keski-Suomen kehitysvammaisten kirkkopäivä Suolahden kirkossa ja seurakuntatalossa. Ilmoittautuminen ke 16.10. mennessä p. 045 6577665.

Äänekosken seurakunta

Suolahden kirkko

Käsityöpiiri

Käsityöpiirissä voi tehdä omia tai porukalla tehtäviä käsitöitä. Kangaspuilla valmistuu mattoja ja poppanoita yms. myös tilauksesta. Mukaan voi myös ilman käsityötä kahvittelemaan ja rupattelemaan! Kirkon paloaseman puoleisesta päädystä sisään.

Puikkopiiri

Puikkopiirissä kudotaan kahvittelun ja jutustelun lomassa yhteisiä neuleita, joita myydään diakonia- ja lähetystyön hyväksi ja lahjoitetaan tarvitseville mm. laitoksiin. Mukaan voi tulla myös oman käsityön kanssa.

Konginkankaan seurakuntakoti

Askartelu ilta

Kynttilöiden tekoa, jouluasetelmia yms. Halutessasi tuo omia tarvikkeita mukanasi.