Palvelupäivä (Kevään palvelupäivä ja toukosiunaus)

Konginkankaan kirkko

to 16.5 klo 10 Kevään Palvelupäivä ja Toukosiunaus

To 16.5 klo 10 Palvelupäivä ja Toukosiunaus. Toukosiunaus Konginkankaan kirkossa tai sään niin salliessa Jokelan pellolla. Päivä jatkuu seurakuntakodilla ruokailun ja ohjelmatuokion merkeissä ( Ruoka ja kahvi 8€)

Konginkankaan seurakuntakoti

Aamupuuro

Tiistaiaamun ilo eli aamupuuro yhdessä toisten kanssa on katettuna seurakuntakodilla klo 8-10

Suolahden kirkko

Käsityöpiiri

Käsityöpiirissä leikataan matonkuteita, kudotaan mattoja ja poppanoita sekä tehdään muita käsitöitä myytäväksi diakonia- ja lähetystyön hyväksi. Kahvitkin keitellään työn lomassa. Kirkon alakerran kerhotilaan tullaan Keiteleentien puoleisesta päädystä.

Puikkopiiri

Puikkopiirissä kudotaan nimensä mukaisesti myyjäisiin ja tilauksesta sukkia, lapasia, huiveja, peittoja...Osa lahjoitetaan esim. laitoksiin. Kahvit juodaan ja rupatellaan.