Tiistaikerho

Sumiaisten seurakuntakoti

Varttuneenväen kerho Sumiaisten srk-kodissa. Ruokailu klo 12 (5€) ja sen jälkeen kerho-ohjelmaa.

Klo 12 Tiistaikerho eläkeläisille srk-kodissa. Ruokailu klo 12 (5€) ja sen jälkeen kerho-ohjelmaa.

Äänekosken seurakunta

Konginkankaan seurakuntakoti

Aamupuuro

Tiistaiaamun ilo eli aamupuuro yhdessä toisten kanssa on katettuna seurakuntakodilla klo 8-10

Suolahden kirkko

Käsityöpiiri

Käsityöpiirissä leikataan matonkuteita, kudotaan mattoja ja poppanoita sekä tehdään muita käsitöitä myytäväksi diakonia- ja lähetystyön hyväksi. Kahvitkin keitellään työn lomassa. Kirkon alakerran kerhotilaan tullaan Keiteleentien puoleisesta päädystä.

Puikkopiiri

Puikkopiirissä kudotaan nimensä mukaisesti myyjäisiin ja tilauksesta sukkia, lapasia, huiveja, peittoja...Osa lahjoitetaan esim. laitoksiin. Kahvit juodaan ja rupatellaan.