Käsityöpiiri

Suolahden kirkko

Käsityöpiirissä leikataan matonkuteita, kudotaan mattoja ja poppanoita sekä tehdään muita käsitöitä myytäväksi diakonia- ja lähetystyön hyväksi. Kahvitkin keitellään työn lomassa. Kirkon alakerran kerhotilaan tullaan Keiteleentien puoleisesta päädystä.

Käsityöpiiri kirkon alakerrassa tiistaisin klo 10 alkaen.

Äänekosken seurakunta

Konginkankaan seurakuntakoti

Aamupuuro

Tiistaiaamun ilo eli aamupuuro yhdessä toisten kanssa on katettuna seurakuntakodilla klo 8-10

Suolahden kirkko

Käsityöpiiri

Soppailta

Soppaillassa ruokaillaan kaikessa rauhassa ja pienen ohjelman jälkeen juodaan iltakahvit. Ruokailu on ilmainen ja sen järjestää diakoniatyö.