Yhteisvastuutoripäivä

Yhteisvastuutoripäivä Suolahden seurakuntatalo

Tervetuloa Suolahden toripäivään! Poikkea kahveilla tai sopalla! Arpajaisista voi tulla voitto kotiin. Keräyksellä tuetaan lasten ja nuorten opiskelua ja koulunkäyntiä Suomessa ja kehitysmaissa.

To 25.4. klo 10 alkaen Yhteisvastuutoripäivä Suolahden torilla. Munkit, simaa, vesirinkeleitä, muurinpohjalettuja ja hernesoppaa. Soppaa voi ostaa kotiin vietäväksi tai syödä paikan päällä. Kahvit ja arpajaiset. Mukana myös Martat ja Leijonat.

Äänekosken seurakunta

Konginkankaan seurakuntakoti

Aamupuuro

Tiistaiaamun ilo eli aamupuuro yhdessä toisten kanssa on katettuna seurakuntakodilla klo 8-10

Suolahden kirkko

Käsityöpiiri

Käsityöpiirissä leikataan matonkuteita, kudotaan mattoja ja poppanoita sekä tehdään muita käsitöitä myytäväksi diakonia- ja lähetystyön hyväksi. Kahvitkin keitellään työn lomassa. Kirkon alakerran kerhotilaan tullaan Keiteleentien puoleisesta päädystä.

Lettukeskiviikko

Kirkon Olkkarissa lettukeskiviikko