NAISTEN AAMIAINEN

NAISTEN AAMIAINEN

HOTELLI HIRVI

Naisten Aamiainen ja runon lausuntaa

Naisten Aamiainen 13.4. klo 10-12 hotelli Hirvessä Äänekoskella.

Aamiaisella hotellin esittelyä. Mukana lausuntataiteilija Maija Piitulainen. Ilmainen aamiainen 40 henkilölle. Ilmoittautumiset ja erityisruokavaliot marika.narhi@evl.fi tai 0503577813  12.4. mennessä.

Tervetuloa naisten aamiaiselle!

Konginkankaan seurakuntakoti

Aamupuuro

Tiistaiaamun ilo eli aamupuuro yhdessä toisten kanssa on katettuna seurakuntakodilla klo 8-10

Suolahden kirkko

Käsityöpiiri

Käsityöpiirissä leikataan matonkuteita, kudotaan mattoja ja poppanoita sekä tehdään muita käsitöitä myytäväksi diakonia- ja lähetystyön hyväksi. Kahvitkin keitellään työn lomassa. Kirkon alakerran kerhotilaan tullaan Keiteleentien puoleisesta päädystä.

Puikkopiiri

Puikkopiirissä kudotaan nimensä mukaisesti myyjäisiin ja tilauksesta sukkia, lapasia, huiveja, peittoja...Osa lahjoitetaan esim. laitoksiin. Kahvit juodaan ja rupatellaan.