Diakonia-lähetyspiiri

Muu tila

Diakonia-lähetyspiiri kokoontuu kodeissa joka toinen torstai -yhdessäoloa ja asiaa maan ja taivaan väliltä

To 7.3. Diakonia- ja lähetyspiiri Riihilahden kylätuvalla Riihilahdentie 480, Muurikainen

Konginkankaan seurakuntakoti

Aamupuuro

Tiistaiaamun ilo eli aamupuuro yhdessä toisten kanssa on katettuna seurakuntakodilla klo 8-10

Suolahden kirkko

Käsityöpiiri

Käsityöpiirissä leikataan matonkuteita, kudotaan mattoja ja poppanoita sekä tehdään muita käsitöitä myytäväksi diakonia- ja lähetystyön hyväksi. Kahvitkin keitellään työn lomassa. Kirkon alakerran kerhotilaan tullaan Keiteleentien puoleisesta päädystä.

Puikkopiiri

Puikkopiirissä kudotaan nimensä mukaisesti myyjäisiin ja tilauksesta sukkia, lapasia, huiveja, peittoja...Osa lahjoitetaan esim. laitoksiin. Kahvit juodaan ja rupatellaan.