Seurakuntatapahtuma

Seurakuntatapahtuma Äänekosken kirkko ja seurakuntakeskus

Seurakunnan uudistumisen lähteet

Su 24.2. klo 10-14 Seurakuntatapahtuma seurakuntakeskuksessa.
Ohjelma:
- klo 10 Messu Äänekosken kirkko
- kirkkokahvit ja sen jälkeen
Seurakunta uudistumisen lähteillä -päivätilaisuus srk - salissa. Opetusta aiheesta, gospelhenkistä musiikkia, yhteislaulua ja rukousta.

Mukana pastori Timo Kuutti ja evankelista Riitta Kuutti Hengen uudistus kirkossamme ry:stä.

Järj. Äänekosken seurakunta ja Hengen uudistus kirkossamme ry.

Konginkankaan seurakuntakoti

Kuolemasta elävästi

Kuolemasta elävästi - kurssi

Äänekosken seurakunnassa järjestetään kurssi niille, joilta on jäänyt juttelematta kuolemaan liittyviä huolia ja jotka tarvitsevat turvallisen ympäristön, jossa puhella. Ryhmä ei korvaa sielunhoitoa eikä sururyhmää, vaan tavoittelee arkista puhetta kuoleman varjosta niin, että kiitollisuus elämästä ja tulevasta valosta kirkastuu. Ryhmän ohjaajana toimii Marjatta Huhta, itsekin sairauden koulua käynyt ja läheisiä kuoleman portille saatellut seurakunnan vapaaehtoinen.
Aiheet muodostuvat osallistujien kokemuksien ja koettujen uhkien ympärille: esim. pelot, yksinäisyys, kuka välittää, luopuminen, kivut, selvittämättömien asioiden käsittely, salaisuudet, jäähyväiset, edunvalvonta ja testamentti, taloushuolet, lapsen kuolema, hautapaikka. Tarvittaessa kutsumme mukaan papin, juristin, suntion, hautausurakoitsijan, lääkärin tai saattohoitajan. Toivomme lisäksi, että osallistujana voit sitoutua luottamuksellisuuteen lähimmäisten huolista.
Voit lukea jo etukäteen materiaaliamme: Jörg Zink: Mitä elämän jälkeen? Kirjaneliö.
Toivotamme ryhmään tervetulleiksi seurakuntalaisia Äänekosken kaikista kolkista. Puhutaan pelot pieniksi!

Paikka ja aika: Konginkankaan seurakuntatalo 27.3. klo 13.00 - 15.00 ja 24.4. 13.00 - 15.00. Jatkuu syyskuussa.

Diakonia-lähetyspiiri

Diakonia- ja lähetyspiiri kokoontuu joka toinen viikko kodeissa

Sotiemme veteraanit ja naisjaosto