Hyvää huomenta eläkeläismiehet Taidemuseolla

to 7.2. kello 09.00

Hyvää huomenta eläkeläismiehet , klo 9 kokoontuminen Äänekosken taidemuseolla, Mikko Niskasen muistonäyttely ja museoon tutustuminen Marjo Aholan johdolla.

To 7.2. klo 9 Hyvää huomenta eläkeläismiehet, 9 kokoontuminen Äänekosken taidemuseolla, Mikko Niskasen muistonäyttely ja museoon tutustuminen Marjo Aholan johdolla.

Konginkankaan seurakuntakoti

Aamupuuro

Tiistaiaamun ilo eli aamupuuro yhdessä toisten kanssa on katettuna seurakuntakodilla klo 8-10

Suolahden kirkko

Käsityöpiiri

Käsityöpiirissä leikataan matonkuteita, kudotaan mattoja ja poppanoita sekä tehdään muita käsitöitä myytäväksi diakonia- ja lähetystyön hyväksi. Kahvitkin keitellään työn lomassa. Kirkon alakerran kerhotilaan tullaan Keiteleentien puoleisesta päädystä.

Puikkopiiri

Puikkopiirissä kudotaan nimensä mukaisesti myyjäisiin ja tilauksesta sukkia, lapasia, huiveja, peittoja...Osa lahjoitetaan esim. laitoksiin. Kahvit juodaan ja rupatellaan.