Olkkarin ideointi iltapäivä

ma 28.1. kello 12.00

Ma 28.1 klo 12 Tule suunnittelemaan Kirkon Olkkariin kevään toimintaa! Ideoita otetaan vastaan!

Suolahden kirkko

Käsityöpiiri

Käsityöpiirissä leikataan matonkuteita, kudotaan mattoja ja poppanoita sekä tehdään muita käsitöitä myytäväksi diakonia- ja lähetystyön hyväksi. Kahvitkin keitellään työn lomassa. Kirkon alakerran kerhotilaan tullaan Keiteleentien puoleisesta päädystä.

Soppailta

Soppaillassa ruokaillaan kaikessa rauhassa ja pienen ohjelman jälkeen juodaan iltakahvit. Ruokailu on ilmainen ja sen järjestää diakoniatyö.

Puikkopiiri

Puikkopiirissä kudotaan nimensä mukaisesti myyjäisiin ja tilauksesta sukkia, lapasia, huiveja, peittoja...Osa lahjoitetaan esim. laitoksiin. Kahvit juodaan ja rupatellaan.