Sanajumalanpalvelus (Radiokirkko)

Äänekosken kirkko ja seurakuntakeskus

Radiokirkko ja seurakuntavaalit

su 18.11. klo 10 Äänekosken kirkossa sanajumalanpalvelus, joka radioidaan (YLE 1). Tourunen, Mertanen, Aho, Niskala, seurakunnan kuorot. Kolehti: Valtakunnallisen elintarvikejakelun koordinoinnin ja ruokapankkitoiminnan turvaaminen ja tehostaminen Kirkkopalvelut ry:n Kotimaanavun kautta. Kirkkoon on järjestetty ilmainen bussikyyti. Lähtö Konginkankaan kirkolta klo 9.00, Sumiaisten kirkolta klo 8.50, Suolahden kirkolta klo 9.15, paluukyyti lähtee noin klo 12. Kirkkokahvit seurakuntasalissa. Jumalanpalveluksen jälkeen seurakuntakeskuksessa klo 11-20 seurakuntavaalien varsinaisen vaalipäivän äänestysmahdollisuus.

Äänekosken seurakunta

Aamupuuro

Suolahden srk-talossa aamupuuro ja kahvipannu lämpimänä klo 10-12. Aamupalasta vapaaehtoinen maksu diakoniatyön avustustoimintaan.

Diakonia-lähetyspiiri

Diakonia- ja lähetyspiiri kokoontuu joka toinen viikko kodeissa

Diakonia-lähetyspiiri

Diakonia-lähetyspiiri kokoontuu kodeissa kahden viikon välein